Why blogg?

Jag har haft mer o mer planer på o faktist lägga ner det här med bloggandet. Om jag ska vara ärlig så har jag nog inte varit med om nåt gott ut den. Visst, det e skönt o skriva av sig och få avreagera sig men en del saker ska helt enkelt inte lägga ut på en blogg och inte heller målas ut för alla. Nöjer mig med att skriva av mig på egna dokument på datorn eller på gammeldax sätt i en dagbok. Kanse skriver når inlägg då o då om jag känner för det men det e dax o lämna det här med bloggandet till den yngre generationen.

Nu tar vi saker muntligt eller skriftligt bara för mig själv. Varför ska jag ha en blogg när jag ändå inte skriver? jaj, skönt o skriva om bra saker ibland o det e det som jag kommer skriva om när jag väl skriver.

Kramz på er alla


Vinden

Det kanse låter lite knäppt men jag sitter faktist och lyssnar på vinden. Ni vet hur det kan vara som att vinden och känslor viskar om vad som väntar eller vad som kan vänta. Jag vet inte om det kallas för samvete/fantasi eller kanse rent galanskap men jag tycker det känns som om jag står på en tröskel just nu mellan två dörrar och vägar och jag vet inte vilken jag ska gå igenom eller vilken jag e redo att ta. Men det känns som om jag snart kommer puttas eller gå igenom någon av dom. Det känns som förändring i luften och på sätt känns den bra men lite främmande o skrämmande samtidigt som den känns välbekant och saknad. Som sagt, jag har ingen anning om vad det betyder, jag bara lyssnar på känslor och vinden. Ibland är världen bara konstig och man har ingen annin om vad man ska eller vad man ska göra. Men jag känner iaf att det e meningen att jag ska stå kvar på tröskeln för nåt kommer visa mig vilket håll jag ska, det e därför det inte känns jobbigt att stå där för jag känner på mig att saker snart kommer lösa sig.


Snart dax att åka

Det känns som om jag alltid säger samma mening i början av varje inlägg nu men det har som vanligt varit v'äldigt mycket på senaste tiden. Nu är skolan nästan över, bara några sista arbeten som måste fixas och lämnas in, sen e det över för denna termin iaf. På onsdag åker jag till Dreamhack och träffar folket och sedan är det sex veckors jobb i Eskilstuna men jag kan då inte påstå att jag verkligen ser fram emot det. Jag avskyr verkligen den staden men det ska bli sista sommaren när jag åker ditt o jobbar. Till nästa sommar ska jag ha ett fast jobb och jag ska säga upp mig från prolog. Jag vill inte åka tillbaka och bara sitta och glo där återigen.

jag kommer sakna mitt gbg, tiger och allihopa som e kvar. Mamma har inte hört av sig så emma kommer få ta hand om Tiger. Hur ska jag klara mig nästan 8 veckor utan min kisse? Utan min lilla pälsboll som alltid gör mig på gott humör och kurrar på magen. När jag kommer tillbaka till gbg så e inte cleas kvar heller, han och thomas flyttar till lindholmen och emma flyttar sen första sep. Så nu blir jag ensam kvar här uppe. Känns nästan lite dystert men jag klarar mig allt. Blir trist o inte ha honom så nära som tidigare.

Tillbaka till den hårda verkligheten alltså. Jag överlecde förra sommaren så då överlever jag väl en till. Dax o gå o skriva lite på arbetet och sedan gå o lägga sig, imorrn e det förhoppningsvis sista skoldagen.

Natt natt på er alla. Kramz

Balbilder

Nu har lite bilder kommit från balen och alla e så fina! Ska kolla runt lite bland folket och sedan kommer bilderna upp på p6 hemsida. Jag hade jättekul den kvällen och vad jag har hört från folket så hade även andra jättekul med! Snart kommer bilderna upp! kramz

image220

Varför allt nu?

Kan jag bara inte få sommarlov nu? bara få sova en hel natt och få ligga kvar i sängen så länge jag vill dagen efter. Inger mer massa möten eller skolgrejer och massa annat skit. Bara få slappa och bara vara helt enkelt, Jag vill inte åka från gbg och ha dålig känsla om allt, vill bara få slappna av innan jag åker hem till en jobbigare verklighet än det e nu.

RSS 2.0