Ojdå

Tro det eller ej men Agge har köpt sig en.....klänning! En svart liten coktail klänning med ett sidenband runt midjan, samma tyll o bara axlar....En riktigt festklänning alltså,som slutar lite över käna o visar benen..

ja, jag vet, det e hel chockande men ni kan stänga munnarna nu. Jag ska ju på en coktailfest nu den 8 mars och öven om jag vill det så kan jag inte dyka upp i jeans. Då passar man inte riktigt in i sammanhanget. Ska bli kul men får se hur mina fötter mår efter en hel kväll i högklackat o jag e inte superbekväm i klänning men det får allt gå.

image157Så Agge ska gå o dansa i klänning, högklackat, dricka drinkar och låtsas att hon e en fin lady....

*asgarvar åt mig själv*




I´m loosing it

can we try again
to start a new and lovely story
that will shine a ray of light upon our hearts
and bring back long lost glory
of how it used to be
baby you and me
convinced we were each others destiny

My heart cries out to you
you must forgive me
I've been dancing in the dark
and searching for a spark
a fire still burning
I believe we'll make it through
if you stand by me
we can weather any storm
and keep each other warm
as long as there's love

every time I think of us
my eyes are filled with tears
to think that I gave in to sweet temptation
his words like music to my ears
I hope it's not too late
that you still await
oh please tell me that you're still having faith

My heart cries out to you
you must forgive me
I've been dancing in the dark
and searching for a spark
of fire still burning
I believe we'll make it through
if you stand by me
we can weather any storm
and keep each other warm
as long as there's love

Hmmm
But faith is not mine
if I could I'd unturn
the hands of time

My heart cries out to you
you must forgive me
I've been dancing in the dark
and searching for a spark
I believe we'll make it through
If you stand by me
we can weather any storm
and keep each other warm
as long as there's love
never enough
love

image154


Strandfest på chalmers

Vad kan jag säga. Jag hade superkul igår helt enkelt. Haha, mina skor är helt förstörda för jag har typ dansat sulan av dom och dom e helt täckta i sand =P Det som dock inte var kul är att jag nu på morgonen är att mina sista 200 kr som jag hade i fodret på bh´n är borta. Typist. Men men, även om jag e helt fattig nu så är det bara några timmar kvar till lönen kommer. Ska på musik quizz med pojken ikväll o hans vänner så det ska bli kul. Får låna pengar till mat så länge så klarar jag mig allt =)

image146Men nu åter till igår. Det var så kul och jag o my har skrattat åt mina trasiga skor idag. Det verkligen hänger delar från dom som e nära på o lossna. Snacka om att jag danskade skona av mig nåt så totalt. Jag var så nöjd när jag kom för jag var äntligen brun =) den där krämen fungerade underbart och det kändes verkligen som om jag var tillbaka på kreta igår och jag njöt. Jag fick så mycket komplimanger och uppskattning igår så jag nästan rodnadet flera gånger. Kjolen jag hade hade slits upp till höften och mina ben var uppskattade =P jag visade även en del mage och hade en gaska urringad tröja med =P det var igen som kav mig kometarer för o vara hemsk, vad jag hörde iaf så jag brydde mig inte =P jag dansade o hade kul.

image152Jag var så svettig i slutet av kvällen och helt slut men så kul jag hade, jag o robban dansade håll i sanden och alla hade kul =) Emma pratade med nån kille hela kvällen och det var flera som fick till det senare hörde jag nu på morgonen ;) You go my girls! Jag skrattade ganska länge när robban sa till en av sina kompisar att hade jag inte haft kille så hade han tagit mig till The moon and back. Så mycket uppskattade han någon att dansa med som älskar att dansa, även om det bara är mellan vänner =)

haha, var kul o träffa max igen, var ett tag sen nu och han var tydligen glad o se mig =) tror han nästan knäckte ett revben på mig efter alla kramarna jag fick =) Jag klagar inte, e skönt o vara uppskattat och han e kramig han. My och hennes nollor var där, emma, robban, maggan, carro, andreas, max, therses, anders, Cleas, thomas och t.o.m min lilla Chiwawa (har jag glömt o nämna nån så sorry)  =) var kul o se henne igen, även om jag tror hon hade fått i sig lite väl mycket o dricka =P träffade lite folk från hjärtslaget med och var kul att se dom igen =) jag hade superkul igår.

Sen åkte jag o Cleas hem vid halv tre och möte riikka och olof vid bussen. Sen soooov vi =) bara sov tillls vi skulle upp o vinka av riikka vid tåget. Det var superkul o ha henne på besök o hon är ju som min lillasyster så. Ikväll blir det musik quizz på kellys med olof och hans vänner, blir kul o träffa dom med =P

Nu blir det o städa lägenheten efter den här veckan. Det var varit tre pers och tre katter på tjugo kvm i tre dagar så tro mig när jag säger att då blir det verkligen rörigt. Men det har varigt mysigt ändå =)

Kramz o puss på er alla mina raringar

image149

Sista minuten städning

Trots att lägenheten redan börjar blir rörig, fast jag storstädade igår så är det ändå skönt att ha tiger hemma igen. Snart åker dom andra två så jag kan börja få lite mer ren i lägenheten och få mer ordning på ekonomin igen. SKa ta o vädra lite o städa lite mera nu innan familjen ska komma på besök.

image145Kramz o puss på mina raringar

Hjärtslaget 08

image143 Goooood morgon allihopa! =) idag är det dax, dagen vi väntat på, längtat efter och svurigt efter och massa annat. Idag är det äntligen dax att åka till halmstad och hjärtslaget och sen får vi se hur levande vi är när vi kommer därifrån!

Jag sitter o funderar på nu vad som ska packas o vad som inte ska packas ner, letar efter min sabel o pistol och ska strax hoppa ion i duchen så jag kan packa ner resten av dom grejerna med. Funderade på om jag skulle ta o storstäda lägeheten nu innan jag åker men känns som om det kanse blir lite tajt med tid så tar o gör det på söndag när jag kommer hem (kommer vara död jag vet) så att det e fint o frächt till jag hämtar katterna på måndagen.

Vad svårt det var o sova utan katterna inatt. Visst., jag har svurigt en hel del över dom men när dom väl inte är här så saknar man dom en hel del! Spec min lilla prins. Puyssade mycket på honom innan jag åkte från emma igår och det kändes jättesvårt!

Jaja, dom kommer bli bortskämda i helgen så kommer inte gå nöd på dom. Nu kan jag njuta av en hel borta helg utan att behöva oroa mig för dem. Tack Emma. du är min ängel!

Haha, så nu ska Piraterna till hjärtlsaget och det kommer nog bli en helg värt att minnas....eller att inte minnas....jaja, vi får allt se hur det går. Jag kommer inte ta mig mig sprit för jag kände att det blev väldigt för mycket förra gången och ska försöka hålla mig lite borta från allt. Försöka iaf, sen kan jag inte lova att mina medresande kommer försöka supa ner mig men det är ett senare bekymer.

Nu e det dax o packa klart! kramar och pussar på er alla och kommer det massa fylle sms i helgen så var vänlig ignorera dom totalt!

image144


-A

Alla <3 dag

Då ver det den dagen på året som får hälften av alla tjejer att sucka drömmande och lika många killar att stöna och gömma sig under täcker igen i hopp att slippa gå upp just den här morgonen. Lika många tjejer gör killarna sällskap att förbanna den dagen på året som igetligen ska ha att gott syften men som inte passar in i deras planer som olyckliga singlar.

Samtidigt som kvällen närmar sig kommer minst en fjärde del av dom tidigare nämnade tjejerna smälla dörren i ansiktet på sin dejt för att kvällen inte var som just dom ville och samma singeltjejerna höjer sina glas (efter ca 5 tidigare groggar)  i skadeglad triumf  över att dom inte är beroende av att en toffel till kille står nervöst trampande utanför deras dörr med ett dussin sönderkramade billiga rosor som floristen påstod var dom finaste av alla (för 15 kr st)

Kort sagt, den 14/2 är en dag varje år som tas emot av blandade känslor, en del inte särskilt smikrande.
När man hör historen bakom grunden till Valentine day så börjar man undra om kärlek inte ens är tillåtet att drömma om. Här kommer lite kort historia:

Legenden om S:t Valentin säger att han var en kristen man som levde i Rom på 200-talet. Han plockade blommor och gav till förälskade par och spred kärlek över staden. Han blev dömd till döden då han trotsat kejsar Claudius förbud att viga unga par. Innan han avrättades lyckades han smuggla ut ett kort till den han var förälskad i.

Firandet av helgonet började under medeltiden omkring 900 år senare, i Frankrike och England. Där tog unga par efter fåglarnas rutin i mitten av februari att söka upp en partner att dela resten av året med, en så kallad Valentin. Det var nu man började skicka kärleksbrev och dikter till dem man tyckte mest om. På 1800-talet blev det populärt att smycka breven med sidenband, spets och sammet.

Med andra ord, vad skulle ni killar föredra? Att vara nära oss tjejer runt PMS eller ha Alla hjärtans dag 90% av året.....

Trots den eviga hysterin runt dagen så oroar inte jag mig för den alls.  Nej, inga rosor, smycken, dyra middagar eller högar med choklad, bara en sömndrucken söt pojke som kramade om o var superkramsjuk, det var helt underbart att bara få sova ut tillsammans och vakna ihop...fast jag fick oxå massa chocklad hjärtan som jag hittade i min väska =P

Visst minns man dom "härliga" dagarna när man tillhörde dom singeltjejerna som satt ute på krogen med hela tjejgänger (förutom den enda som hade stadigt som man satt o svor över hela kvällen) och sjöng med i Natachas låt "I´m singel" och påstod att vi var dem lyckligaste tjejerna i världen. Att hälften av oss (jag spec) senare kröp ihop i ett akut depp fyllestadie kl halv 3 på  natten och förbannade allt singelliv är en helt annan femma.

Nu påstår jag inte att singellivet är hemkst, tvärtom, jag beundrar dem som ärligt njuter av det, det jag säger är att det bårde är och inte är någonting för mig.  Jag har aldrig varit duktig på att vara singel...eller jo, jag var en förbannat bra singel med skandaler, fester o massa annat men det kan helt enklet blir för mycket av den dosen med efter ett tag.

Nu njuter jag av utsikten på en mycket snygg kille som har kommit att vandra rakt in i mitt hjärta ( o jäklar vilken rumpa den grabben har!)

image142

Jag sover hos min älskling inatt

image141

We can roll like a team, you know what I mean

Jag var så osäker i början när det kom till olof, Om det var rätt att påbörja nåt nytt, om jag verkligen var redo för det eller skulle leka av mig ett tag till. Hur jag kännde för patrik, vad andra skulle tycka och om jag verkligen var värd honom...ja, sån tanker sprang genom huvudet hela tiden och jag var väldigt tveksam till allt, fick nästan lite panik för att allt gick så fort...

Men idag klarnade allt....jag vet inte exakt vad det var men jag satt bara och tittde på honom, bara betraktade det jag såg, tog in alla intryck och aspekter, bara såg honom för det han är och det slog mig att jag bara villw fortsätta titta. Jag var rädd att dom kär känslorna jag fick i början bara var sken för att jag saknade närhet men nu vet jag att så inte är fallet. Jag är så kär i den killen. Jag bara tittade och han såg på mig med dom ögonen som jag har så svårt att sätta fingret på vad som exakt har för färg och jag ville bara forsätta titta.

Han är ingen bad boy alls, han är nog patriks raka motsats när det kommer till utseende och han är blyg och extrem dåligt förlorare på ett charmig sätt. Han har hår som aldrig ligger där det ska och ständigt ett spjuver leende som får mig att skratta. Han är sportfåne och så lång att han slår i saker om han inte ser upp.Han älskar kent och är en långbent handbollspelare som inte ens skulle märka om det small en atombomd medan han spelar, han är så fokuserad. Han ligger blixstilla när han sover och är ett levande element. Han är städigt hungrig och tycker om att känna på mitt hår och ha så mycket kroppskontakt som möjligt.

Truth be told, simple and bold
I think you're special
We can roll like a team, you know what I mean
See, I'm not gonna mess around and I'm not gonna let you down
Hit or miss, here's what it is you are that someone
a diamond in the rough, the real stuff
Now if goodness are to find,
then luck is a friend of mine

image140
( och jag tycker han e så jäkla sexig på den bilden!)

Förbannad

Hur ska jag säga detta på mest vänliga sätt utan att trampa någon på tårna.....äsch: Lägg fan i o lägga er i mitt liv med saker som ni inte har någon jäkla rätt till!

Nu ska jag säga detta på sätt som jag hoppas ni alla fattar. Ja, jag har varit singel, ja, jag har träffat både killar och tjejer, ja, jag har haft sex, mycket sex o jag har strulat högt o lågt, jag har njutigt av min tid som singel och tagit mig tid att finna mig själv o vag vill med min tillvaro. Jag har all rätt i världen att bestämma själv över vad jag gör och jag har varken skadat eller förolämpat någon annan än mig själv och det kan jag ta. Ingen har rätt att kalla mig hora, slampa, madrass eller någonting annat, varken bakom min rygg eller till mitt ansikte.

Ja, det går att skämta, jag har själv skämtat om det och det har varit kul men nu e gränsen nåd. Det var kanse kul i början men nu börjar det gå till överdrift. Lägg av säger jag bara. Folk får ha vilka åsikter om mig dom vill, antigen älskar man mig eller så hatar man mig, det är personens eget val men man har fan inte rätt o baktala mig. Skämt är en sak, men att kalla mig hora och påstå att jag inte kommer vara trogen olof då reagerar jag. Jag må ha left lite vilt på senaste men fan aldrig att jag skulle vara otrogen.

Så sluta behandla mig som ett dumt våp och att jag inte fattat nåt. Visst, folk kan få skämta med mig o skratta lite, det har jag med gjort o en del grejer har varit lite kul men att bli kallad slampa av folk som inte ens känner mig, då sätter jag fasiken stopp. Ingen ska lägga sig i hur jag lever mitt liv. Jag skadar inte er genom att ha left som jag gjort och nu är den periden över, jag har lugnat ner mig o satt mig till ro och då är det inge kul o höra folk prata om hur länge dom tror att det går innan jag e otrogen. Har t.o.m fått höra att jag tydligen redan skulle ha varit det.

Om ni inte vet vad fan ni talar om så kan ni fan hålla käften. Alla jäkla ex kan dra åt helvete med sina jäkla förslag och folk som tror sig vara bättre än mig ger jag bara fingret. Sluta lägga er i saker som ni fan inte har en anning om!
image139

Mix av känslor

Det känns fortfarade lite som i en dimma. Vi vet fortfarade inte om han kommer att överleva och just nu orkar jag inte ens tänka på honom, liggandes där helt livlös och att vi inte ens vet om han ens kommer att vakna igen nu. Det känns tungt i kroppen och jag känner mig fortfarade så skyldigt och kan inte glädas åt det andra som händer i mitt liv just nu fast det är helt underbara saker.

Jag kan iaf säga att jag är så glad att vi e vi olof. Många ger mig fortfarade konstiga blickar när det kommer på tal men vadå. Vi har känt varandra länge, vi trivs i varandras sällskap, många gemensamma vänner och intressen. Vad kan jag säga, jag vet bara var jag trivs och jag drar mig ditt.

Tycker om dej knasboll.

image138

Why?

Hur kunde du göra så??? Trodde du verkligen att ingen av oss skulle märka om du försvann??? Vad tänkte du på igetligen! Skulle du inte ligga där så hjälplöst just nu så skulle jag slå dej och hålla om dej. Varför?? Bäst för dej att du vaknar ur koman annars vet jag inte vart jag ska ta vägen.

Hur kunde du!

image136

Morrn =)

hahaha, igentligen e det lite småkul. Jag söp med sååå berusad igår och det var jäkligt skönt att få göra det för första gången så jättelänge. Skickade säkert massa sms överallt igår så då ber jag om ursäkt men jag ber inte om ursäkt för att jag var full, jag behövde det. Men det som e lite kul är det att jag var nog fullast av alla men här sitter ju nu kl 9 på morgonen o e pigg som få och funderar på o gå ut på en långpromenad. Jag har faktist för fösta gången på länge minnesluckor av igår, det låter nog knäppt men jag njutar av det. Kommer nog få höra senare om dumma saker jag gjort men vadå! Det e första gången ni såg mig full alls o jag behövde det. Stackars mina nollor bara men men, sånt e livet.

undrade var alla folk var igår, kom inte alls många. Dom som kom var party party så det var kul, ville fortsätta ut igår men emma drog med mig hem, vilket var ganska bra för jag minns vagt att jag ramlade så jag har skrubbsår över hela knäna o i händerna. Men men!

Ligger nu i sängen o kramas med katterna o njuter av att jag inte ska upp på några timmar. Har lite folk att be om ursäkt till för massa dumma sms kom jag på nu. Jaja, nu har jag haft den stora fyllan, nu kommer det dröja flera månader till nästa. En del avreagerar sig genom andra saker men jag gör det genom att förlora kontrollen och låta andra ta hand om mig. För en gångs skull! Det har varit så mycket på senaste med provtagning, samtal, problem och döende släktingar. Jag orkade inte mer helt enklet.

Nu blir det frukost! mmmm, macka med nutella =) *mums* Kramar på er alla med baksmälla eller ni som kanse e sura på mig för olika anledningar. Tycker om er med!

RSS 2.0