*smile*

image135

Har ingen anning!

Jag ler fortfarnde som en idiot och idag gjorde verkligen inte saken bättre. Jösses, vad har det tagit åt mig! Jag vet knappt själv men gud så underbart det känns =) Jag vet inte ens vad jag ska säga och som vanligt när jag inte kan utrycka mig så gör jag det genom musik istället =) Idag är det en underbar kent låt som kan beskriva helt rätt!


Min ursäkt för att gömma mig igen
I musiken och Ziggy blev min bror
När du fann mig satt jag hjälplös vid ett bord
Jag som nyss föll till en obegriplig jord
Du blev min räddning så obegripligt stort

Att du vill vara min
Att du vill vara min
Att du vill vara min
Att du vill vara min

Du var aldrig rädd
För dom som kallat mig "En skada redan skedd"
Du är musiken och Ziggy han förstod
Att jag som alltid varit stum behövde ord
Jag som tvekat, jag som aldrig vågat tro
Att jag har nånting så obegripligt stort

Att du vill vara min
Att du vill vara min
Att du vill vara min
Att du vill vara min

Ett under att du ser mig
Att du fortfarande ser mig
Ett under att du ser mig
Som någon som kan ge dig nånting
Som får dig att vilja vara min

Att du vill vara min
Att du vill vara min
Att du vill vara min
Att du vill vara min
Att du vill vara min
Att du vill vara min


image134

Le

Jag tänker gå runt och le idag. Le åt alla som passerar, ser eller hör mig. Spelar ingen roll om folk tror jag är knäpp, jag tänker ändå le för jag vill göra det. ler för mig själv och kan inte sluta, o varför skulle jag =)

Jag har ingen anning om vad det är som händer, vad som ska hända eller hur det kommer sig men en dag i taget är en bra filosofi. Så jag tänker fortsätta le idag. Nu skinner solen rakt in i sovrummet och jag ligger i sängen med alla tre katter, solen på mig, musik i örat och bara ler för mig själv.

image133


Tror jag ska ta o leta upp min mp3 och sen bara gå en probmenad i solen =)

Kramz på er alla min raringar! (specielt på dej)

-A

Mys

Vad kan jag säga. Jag hade otroligt mysigt idag, väldigt väldigt väldigt mysigt.

image132

Laserdome o handboll

image130Ikväll är det dax för laserdome med mina nollor och det ska bli kul =P nu får man ju skjuta påGudphaddrar med ;) haha, akta er nu! Fast jag är ren utusel så sånt här så slutar väl med att jag förlorar ändå =P fast nu är det ju lagspel så får hoppas att någon av mina nollor eller med phaddrar har skarpare sikte än jag =P

Var och såg på handbollen med Olof, anneli och simon igår. Det var en superspännande match och t.o.m jag har bitigt ner ett antal naglar nu. Vi snubblade på mållinjen och tyskland fick in 30-28 i precis sista sekunden. Superretligt men det var en kanonmach! Spännande som det ska vara o vi var inte tysta dirket någon av oss =P

Var kvar i frölunda med mina boys resten av kvällen, spelade lufthockey och dart och hör o häpna men Agge e faktist bra på dart =P aldrig spelat förr o har ingen anning om hur man siktar men på nåt sätt så van jag majorietet av alla spel =P haha, på slutet så splade vi dock inte enligt reglerna, vi hade 6 pilar istället för tre men kul hade vi =P det är kul o träffa dom igen, har saknat dom båda!

image129


Kom hem sen vid tolv och blev superglad av o se att jag började kl 13.00 istället för 09.00 som jag trodde från början. Det nya schemat är verkligen konstigt men tror jag börjar får lite ordning på hur lektionerna ligger nu så jag slipper sitta och glo helt i onödan en hel dag till, aja, fick en hel del lästa så det var ju bara bra det.

Ska ta mig en storstädning imorrn med. Allt ska vädras o dammas och sen ska golven sopas o torkas. Tog disken idag så den slipper jag ett par dagar till, Sen ska alla räkningar betalas och jag kommer vara bittern när det är klart. Men men, det är så det får vara, får helt enklet börja kolla över ekonomin mera i framtiden.

image131Nu är det dax att ta sig till skolan på min första och sista föreläsning i den här kursen =P hahaha, tror det kommer blir roliga tio veckor det här =P Det bra saken om mig själv idag: jag har tydligen oväntade talanger =P

Kramz på er mina raringar!
-A

Do you love me?

Truth be told, simple and bold
I think you're special
We can roll like a team, you know what I mean
See, I'm not gonna mess around and I'm not gonna let you down
cause I do love you
This I know, this I kno -oh -ooow!

Money makes the world go 'round
People will be people always
Baby, what goes up comes down
This I know, so here I go

Do you love me
love me
Do you love me
love me
Do you love me
baby

Hit or miss, here's what it is you are that someone
a diamond in the rough, the real stuff
Now if goodness are to find,
then luck is a friend of mine, cause I do love you
This I know, this I kno -oh -ooow!

Money makes the world go 'round
People will be people always
Baby, what goes up comes down
This I know, so here I go

Do you love me
love me
Do you love me
love me
Do you love me
baby

Money makes the world go 'round
People will be people always
Baby, what goes up comes down
This I know, so here I go

Do you love me
love me
Do you love me
love me
Do you love me
love me
Do you love me
love me
Do you love me
baby
image128

Inatt saknade jag så kärleken

Every night in my dreams
I see you, I feel you,
That is how I know you go on

Far across the distance
And spaces between us
You have come to show you go on

Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And youre here in my heart
And my heart will go on and on

Love can touch us one time
And last for a lifetime
And never let go till were gone

Love was when I loved you
One true time I hold to
In my life well always go on

Near, far, wherever you are
I believe that the heart does go on
Once more you open the door
And youre here in my heart
And my heart will go on and on

Youre here, theres nothing I fear,
And I know that my heart will go on
Well stay forever this way
You are safe in my heart
And my heart will go on and onimage127

Oväder

Nu är det andra gången det är sånt där otroligt knas oväder. Och nu på morgonen är ännu mer förvirrande. Precis som förra gången så kommer det bara en blix och den åska dirket efter som visar att oväderet är rakt över en och sen kommer 10 sek regn och sen 20 sek enormt haglande som får det att kännas som om fönstret ska gå sönder. Sen efter dom 20 sek är det borta. Man ser en blixt till men åskan kommer inte förren en 30 sek senare vilket visar att ovädret redan färdat en bra bit bort.

Vad tusan är det för kostiga vänder? ska man vara rädd för att gå ut nu för att blixen helt plötslig kan slå ner och sen kommer halget o ger en blåmärken över hela sig .Jösses, det e allt bra konstigt! Hoppas det färdas bort långt nu så det inte påverkar nollningen, vill inte ha massa rädda nollor som inte våga gå ut.

Nej, nu e det dax för frukost och sen på med overallen och åka iväg. Kramz på er alla!
image126

Dåtid och nutid

Jag är så stolt över min röda overall =) nu har den en fin röd färg o en superfin grön färg på benet =P gick superbra o sy ditt det igen och jag tycker det blev jäkligt bra =) sydde sen på Paddinton märket på bröstet där det fint ska sitta och så får resten av märkerna vänta tills imorrn då det är overallspyssel och planering hos loppan.

ja, på måndag kör det igång. Den nya terminen. Jag har nu pluggat ett år och det känns som det var nyss jag gick ur sängen hos patirk, inte sovigt en blund på hela natten och sen supernervös blir utsickade genom dörren med en puss på kinden och ett lycka till. Jag var så nervös första skoldagen, men det gick bra. Det var superförvirrande och jag trodde aldrig att jag skulle klara det. Patrik hjälpte mig en del del är i början så det gick.

Jag har bott här i gbg i ett år nu, den 21 är det exakt ett år sen jag flyttade hit på riktigt, dagen innan skolan började, jag var 19 år och den yngsta i klassen bland helt okände folk. Sen växte kontakterna fram, jag nollades med 4 personer som jag idag tycker väldigt mycket om och träffar ofta. I klassen träffade jag folk som finns här för mig än idag och ställer upp =) och fortfarande träffar jag vänner varje dag som blir mer och mer betydelsefulla för mig.

Vad fort tiden har gått, ett helt år. Jag har klarat mig allt hittils, inte ett underkänt än och jag har överlevt och skapat mig en identiet i skolan som jag vet att jag är och tycker om. Patrik sa åt mig för länge sedan att det var dax för mig att skaffa mig ett eget liv och det har jag gjort. Nu är det mitt liv jag lever och ingen annans.

SKulle jag nämna alla namn på dom som betyder massor för mig i denna stad så skulle listan bli väldgit lång, ocj skulle jag nämna dom som finns utanför staden med så skulle inte den här sidan räcka till för att skriva alls namn på =)

Jag var livärdd när jag började för ett år sen, nu älskar jag den värld jag vaknar till varje dag =)
Kramar och pussar på er alla mina raringar!

-A




Tomhet

image54Jag hatar att känna mig såhär ensam. Jag lider verkligen av den tomheten som bara verkar växa och växa tills den rymmer hela mig. Tidigare var den känslan kärlek, nu e det bara tomhet. jag vet att jag är extra känslig just nu men en kväll som denna när stormen tjuter utanför mig fönster och natten bara ligger kvävande så gör det verkligen ont i mig.




Teori

Lillebrorsan klarade teorin idag =) *stolt storasyster* han har kämpat med den o nu har han äntligen klarat den o snart e det dax för uppkörning och eftersom jag har åkt med honom flera gånger så vet jag att han kommer klara det utan problem =) Bra jobbat lillebror!
image53

Om jag själv börjar känna mig stressad över att inte ha körkort? Inte ett dugg faktist =) Jag klarar mig bra utan just nu och jag gör min del i kämpandet av miljön, jag kör inte bil =) det var nog dagens lilla posetiva sak om mig själv då =P

Nollning

Ja, nu är det dax o börja sätta igång med grejer för dom nya nollorna som kommer på måndag. Ska bli spännande och se hur många det blir och vilka grupper som blir. Jag kommer ha två av mina gamla noller med mig i min Phaddergrupp så det blir o förska spela den erfarna hör eftersom det bara e jag som har varit Phadder innan av oss tre. Som P6:are kommer anvsvar helt enklet. Men både e jätteduktiga o jag har fullt förtroende för dom o oss att det kommer bli superbra. 

Kommer bli fattigt fram tills pengarna kommer och det kommer fortfarade vara fattig efteråt med så vi får allt se hur det kommer att gå. Ska fråga Lina hur mycket hon ska ha för böckerna med så får jag ta o köpa dom fort, för är meningen att dom ska vara lästa o klara tills torsdag, trots att kursen börjar på Måndag....dom ger oss verkligen inte ens en satans chans att få vila upp oss mellan allt som händer.

Jag är en av dom som ska stå o hålla i infon om p6 på månag med...uppe på scenen...bland massa folk....i en illröd overall....jag e nervös som fasiken men det ska gå helt enklet. Får väl tänka att över hälften e mer skräckslagna om att börja skolan än jag är o prata framför massa folk. Får hoppas att jag inte blir illröd i ansiktet som jag brukar bli.....

Det kommer nog säkert gå bra....

Tänkt att jag ska fortsätta med den traditionen som jag hade på min gamla blogg. Nämligen att skriva någonting bra om mig själv i varje inlägg. Det låter kanse ego men det hjälper självkänslan o man mår faktitst bättre =)

Jag var en jäkla bra phadder förra nollningen och jag kommer vara ännu bättre denna nollning =) En rödtott ska man aldrig räkna bort ;)

Puss!
-A

image52

Bal

Jag satt o funderade lite på när det gäller förberdelser med vårbalen som jag o Maggan ska förberada o planera. Jag satt bara o fantiserade. Först var det ganska realistiskt =P sen började fantasierna gå lite till överstyr o det slutade verkligen som världens fantasibal =P allt mellan himel och gjord som i en jane Austin värld till fantomen på operan till van helsing mm  ;)

Jag såg dom mest galna kläder och utsmyckningar framför mig och det är ju ingeting man kan göra i verkligheten men är det inte otroligt underbart att få fantisiser lite ibland =P Skulle få vara så häftigt och gå på en riktigt gammaldax bal på ett riktigt slott nångång, det skulle jag så vilja göra., Visst jag avskyr klänningar, högklackat , dansen o allt sånt men att få bara vara med o se allt vore så coolt!

jag e en drömmare jag vet, men jag älskar mina drömmar och skulle aldrig vilja vara utan om =)

image51

J/T

Jag tror nu på sagor. Det gjorde jag innan med men nu har den romantiken, som jag trott i världen var död, återupplivats för mig o jag vågar hoppas igen. Det finns verkligen hopp.

 Jag satt uppe sent ikväll som jag brukar göra, trots att jag borde ha sovigt för flera timmar sen, snackade med folk och gjorde inget speciellt så. Satt där o bara var halvsocial med massa folk på msn. Klockan var väl typ 12.34 eller nåt sånt när jag får ett sms från J. ?Are you at home?? Vad tusan e det här nu tänkte jag när jag svarade med ett mess att jag var hemma. J/T är ju hemma i Tyskland, han åkte för en vecka sen. Jag hann knappt svara på messet innan det bankar på dörren. Ganska förvirrad slänger jag på mig lite kläder, skolkjolen låg helt enkelt närmast.

 Där står J/T?..

 Jag blir helt paff, vad gör du här e typ det enda jag får ur mig. Får veta att han o hans bror kört hela vägen tillbaka till Sverige för att fixa lite saker med lägenheten och med skolan så dom e bara här över natten och åker tillbaka tidigt imorgon. När han väl står där framför mig så känner jag bara hur mycket jag har saknat honom o i nästa sekund har han mig upptryck mot väggen och ger mig en sån kyss att jag helt bokstavligt tappar andan. Han håller mig så hårt o varmt o det är bara underbart o se honom igen. Han sa att han ville träffa mig en sista gång ordentligt. Jag vet inte vart den blyga killen som inte ens viste hur man kysstes när jag träffade honom för första gången för två månader sen tagit vägen. Det spelade ingen roll för det här var ett ordentligt hejdå och vad jag med behövde.

 Det var underbart. Jag kan inte säga mer. Bara att få hålla om varandra och jag skrattade faktiskt efteråt för jag var helt enkelt så glad, det finns inget annat sätt att förklara det. Jag vet att vi inte kommer ses igen, om vi ses igen så kommer det inte bli förrän om mycket länge o då kommer världen inte vara desamma som idag. Det spelade ingen roll för när han låg där hos mig var det ett sånt där perfekt ögonblick som kommer hålla mig levande länge.

 Ja, jag var kär i honom. Jag vill ropa ut så högt jag kan, ler som en idiot. Kanske borde jag vara ledsen för den jag har känslor för åker ifrån mig om några timmar. Men jag känner att jag kommer klara mig. Jag är bara lycklig just nu för jag e kär igen, jag känner den känslan jag längtat efter så mycket. Det finns ingen sorg i den, bara glädje över att det skedde.

 Tack J/T för att du hjälpe mig känna igen. Det blir aldrig vi och det viste vi från början men brukar dom inte säga att man ska sluta medan det är som bäst? Jag kommer att gå vidare med mitt liv, träffa andra och vara glad över att min känslokallhet är över och desamma kommer han att göra. Det gör inget för vi har haft det bra tillsammans. Folk får tolka det hela hur dom vill, men efter allt som hänt förtjänar jag en stunds lycka.

 Jag kommer somna med ett leende inatt.

 

image47

 


Svarta bok

Satt o pratade med Henke på msn idag och vi kom in på det där med den "lilla svarta boken". I mitt fall e den grön men innehållet e ju ändå desamma + att jag tycker mera om grönt. Iaf så börjad vi diskutera om antalet sexpartens, oskulder , killar, tjejer osv. Det finns ju en hel del o hämta i den svarta lilla boken vad det gäller erfarenheter, sexfantasier, dumma misstag o folk man älskat eller avskytt

Så här står det i antal i min:image46



......Trodde du verkligen att du skulle få veta hur många jag har haft sex med? *skatt* ye right. Det kan du ju allt glömma =P den siffran e privat o finns säker gömmde i min svarta/gröna bok. Hahahaha

kattvakt

Tog en "fika" idag med My och Emma. "Fika" som i att vi igentlige inte har råd o satt o åt varsin 12 kronors glass på mcdonals =P Det har nog aldrig varit så här fattig någonsin, jag har en hel del som jag skulle behöva köpa men med 150 kr på konot så finns det inget o fundera över. Det finns helt enklet inga pengar att fundera och förhandla med. Jösses vad det blir fattigt i 15 dagar till, om nu CSN kommer ihåg en den här gången annars e jag väldigt illa ute! Emma åker utomlands imorrn med den dunna fusiksen =P ta med lite sol hem till oss med! Kommer sakna dej massor raring! *stor kram*

Jahopp, så ska jag eventuellt bli kattvakt i två månader med. Såhär vad det; Stefan hörde av sig igår o var jätteledsen för att han ska flytta hemt ill sin bror ett tag medan han letar lägenhet o han får inte ta med sig sina två söta katter. Efter ha letat massor o frågat alla han kände så blev det ändå ingen som kunde ta över dom som ägare. Det kom till det stadiet att det var risk för att dom var tvungen att avlivas.

Jag kunde dock inte stå ut med den tanken och letade med ljus o lyckta efter folk som jag kände som skulle kunna ta över katterna. Problemet var ju att dom var två o många av mina vänner e studenter o bor antigen för trångt eller så e det inte tillåtet med djur. jag letade o jag letade iaf men lyckas inte hitta någon som vill bli kattägare på heltid.

Sen pratade jag med Stefan idag igen o då nämnde han att han ju jättegärna skulle vilja ha tillbaka dom i framtiden men vet inte när han får en lägenhet och att hans ex gärna skulle vilja ha dom med men hon kan inte ta dom förren i mars då hon flyttar in i sin nya lägenhet.

Så jag tänkte "ä vafan" o sa helt enklet att om det vara e får två månader så tar jag dom så länge. Kommer bli trångt o rörigt som fan men jag tillåter inte att dom ska avlivas, det gör jag bara inte o det kan jag inte leva med så då tar jag dom. Sa dock att om dom inte passar ihop med tiger så har jag frågat olik kompisar som kan vakta dom typ en vecka var. Tiger kommer först o jag tänker inte ha kvar dom om dom e elaka mot honom. Men jag ska göra det bästa jag kan för att dom ska få det bra. Det är ju bara två månader, det klarar vi allt!

Nu ska tiger o jag mysa lite =) skönt med kvällar utan läxor! O snart blir det jag o massa katter så måste ju skämma bort min älskling lite innan vi får besök.

Kramz
-A
image45

Tenta klar!

Tentan e nu äntligen inskickad. Om den e klar kan jag säga att jag inte e helt nöjd men jag gör det jag kan men den tider jag får, Fick värsta flytet imorse o skrev 3 sidor på 2 timmar. bara skrev o skrev o skrev. Jag älskar när det blir så =P det är såna tillfällen som får mig att älska att plugga, när det bara går o går o går. Sen om det e rätt eller godkänt e en helt annan femma men det e ett senare bekymder att ta upp. Nu ska jag ha ledigt fån den dumma ända fram tills den 14e! Vfu resten av veckan men det e rena semastern att få vara med barnen och slippa fixa nån dum uppgift. Nu kan jag bara åka ditt o umgås med dom för att jag vill det =)

 Har bara opponering den 14 men annars e jag ledig fram till den 21 a =) om jag hade pengar hade jag så rest nånstans! men det får bli en fattig månad hemma med vännerna o det e absolut inte fy skam det =)  Jag har märkt att det finns mycket kul o göra hör i gbg fast det är tomt i plånboken. Tack vara ett jag iaf har betalt busskort kan jag resa som jag vill iaf =) frihet mina damer o herrar, frihet =)

image44Haha, vad gör man nu när man inte har nåt o göra o varit superstressad innan? Hum, jag har möte i frölunda kl 16 o sen e det p6 möte och chez ami på kvällen. Det e ju tidag o vardagen e tillbaka till det normala igen =) Ska in o köpa kattmat idag och måste fixa lite sånt, Vi ex aspar kanse skulle träffas lite på dag idag, ska ringa o kolla med dom.

aja, nu tror jag allt jag sover en timme till innan vardagen ska börja igen =P

Godnatt/dag på er alla!
-A


Klarar mig själv


image41
Jag har allt jag vill ha, det är klart jag mår bra
Som jag sa, när du ringde idag
Jag ljuger så bra

Oh, jag ljuger så bra

Jag har bytt lås på hjärtats alla dörrar
Sagt upp ditt hyreskontrakt
Och talat om för alla mina vänner
Att sista kortet är lagt

Oh, går du omkring och tror jag är förtvivlad
Och bara tänker på dig?
Och ångrar mig, hah, det kan du glömma
Om du vill veta om jag har slutat drömma

Och sover lugnt i min säng
Oh, jag önskar du var här nu så att du kunde se
Jag överlever utan dig

image42Jag kan klara mig själv, kan gå ut varje kväll
Komma hem när jag vill
Se en skräckfilm och sen kan jag somna igen
Utan dig tätt intill
Har min tidning ifred och en säng som är bred
Så bättre kan ingenting va'
Jag har allt jag vill ha
Som jag sa, när du ringde idag
Oh, jag ljuger så bra

Du kanske tror jag ligger här och gråter
Men baby där har du fel
Mm, man mister en så står där tusen åter
Jag går och shoppar och dricker dyra drinkar
Och jag tänker bara på mig

Jag kan klara mig själv, kan gå ut varje kväll
Komma hem när jag vill
Se en skräckfilm och sen kan jag somna igen
Utan dig tätt intill
Har min tidning ifred och en säng som är bred
image43Så bättre kan ingenting va'
Jag ljuger så bra

Men ibland är det svårt att va' stark, inte följa sitt hjärta
Och inte skicka nå't dumt sms, att jag saknar dig så

Jag kan klara mig själv, kan gå ut varje kväll
Komma hem när jag vill
Se en skräckfilm och sen kan jag somna igen
Utan dig tätt intill
Har min tidning ifred och en säng som är bred
Så bättre kan ingenting va'
Jag har allt jag vill ha
Som jag sa, när du ringde idag
Oh, jag ljuger så, ja jag ljuger så bra


Pojkvän

Jag blev lite paff. Jag skickade iväg ett sms till patrik, ska man bygga upp vänskap så måste man börja någonstans. Det var inte det som gjorte mig paff utan när frågan kom, typ vem jag e ihop med nu. Ingen svarade jag för det finns ingen på den fronten. Då fick jag höra att det gick massa rykten från folk att jag var ihop med någon. Första så sa patrik att han hörde att det bara blev ett kort förhållande mellan mig o max och då satta jag mjölken i fel strupe och satt o hostade längre.

Max?? vi har aldrig haft det intresset för varandra och inte ens rört varadnra mer än kramar o puss på kinden. Var tusan har folk fått det ifrån och specielt folk från den kretsen eftersom dom inte ens känner max.

Jag frågade vem tusan som sagt sånt och fick svaret "strunt samma, det e massa folk som sprider rykten bara". Jaja, rykten är det bara men vem tusan sprider dem??? jag har ingen pojkvän och är inte ens inärheten av att skaffa någon heller, vem fasken e det som sagt det??

jahop, jag har tydligen kille, så trevlig, kan någon ge mig personens nr så jag vet vem tusan det e?

Herrejösses
-A
image40


Känslor

Dom är tillbaka. Min känslor kom flödande tillbaka över mig, helt plöstlig så jag allt runt mig, alla o alla. Jag älskar mina vänner och att kunna känna igen var på nåt sätt så smärtsamt att jag bara låg o grät men samtidig så var jag så glad över att ens känna igen att jag skrattade samtidigt. Det gör ont, så hemskt ont men det är känslor iallafall, jag känner vem jag är och jag är tillbaka på rätt på igen tror jag allt.

Tack max för pratstuden igår. jag vet inte hur du gör och hälften av tiden förstår jag inte ens vad vi pratar om men på någon sätt lycklas du alltid få mig att hitta tillbaka till spåret som jag tappat. jag vet fortarane inte vem jag är eller helt vem jag vill vara men jag vet att jag känner ändå. Känslorna gör oss till dom vi är och utan att känna var jag ingen. jag känner, jag e här.

Jag ville så gärna bli kär o älska igen att jag förskte känna efter för mycket och det bara blockerade allt. Jag tänker försöka tvinga fram känslor hos mig själv längre. Jag tänker bara ta dagarna när dom kommer och så får jag se når jag träffar den som får hjärtat att hoppa över ett slag. Det patrik sa om att bli kk´s igen e en dröm men jag tänker inte jaga den längre för jag tänker inte låta dom tankarna hindra mig från att gå vidare.

Det är inte tomt i bröster längre, men det är ingen speciell där, det är bara jag som omfamnar mig själv nu och fyller upp det egna tomrummet tills jag hittar nångon att dela vardagen med.

image39

Ingen sätter sig på Agge, det är hon som sätter sig på dej om hon själv tillåter det ;)

Saknad

Jag kan verkligen inte tro det, jag förstår inte hur det kunde bli så och nu gör det ont igen men samtidigt e jag så lättad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag har fått bevisat för mig att jag inte är känslokall, jag kan känner efter patrik, mina känslor är inte döda och jag lever igen. Tuvärr är det en sån där berättelse där det inte finns något lycklig slut. Det är bara ge en kyss och sedan stå och vinka åt et flygplan och veta att där åker den som känslan gällde, det finns ingen chans att fortsätta vidare och det finns inget annat o göra än att låta världen snurra på. Jag trodde jag skyddade mig från alla chanser, alla var så lätt och okomplicerat och det var väl när jag insåg att det skulle försvinna som hjärtat förådde mig helt.

Jag kände det när vi sa hejdå, kännde styrkan i armarna och hur jag tryckdes så nära som jag bara kunde komma. Närheten, blicken och handen i min var allt som behövdes. Vi viste då bägge två och vi viste oxå att det inte finns någon chans.

Jag trodde verkligen inte att jag kunde känna igen. Därför är jag lycklig över att jag gör det men så olycklig att det var tvungen att sluta så. Det är bara i början och det finns "något" men inget mera än. Det tråkiga är att med mera tid så kunde det ha blvigt något väldigt bra men det är ett avslutat kapitel innan det ens har börjar. Det är bara att vara tacksam för tiden och gå vidare. Nu vet jag ändå att jag fortfarade finns bland dom levande. Det finns fortfarade chans för mig att älska igen.

jag kommer sakna dej J. Kommer verkligen att göra det. Jag är så glad att jag träffade dej. Tack för dom här veckorna.
image38

Bio

image37Mitt kära p6 räddade mig igen, Det blev inten superkväll, emma kände för att gå på bio så jag kollar runt lite och vi blev tillslut 9 stycken som bestämde oss för att gå på guldkompassen =) Efter först ha ätigt god mat på tintin och väntat in alla så började vi röra oss mot bergakungen med en ca 15 min till godo. vi kom ditt, vi gick in än och en men så reagarade vakten på kalles biljett. "Du är nog lite fel nu" blev svaret varav nicklas kollar sin biljett, kommer fram till oss andra och säger helt förvånat: "jag tror jag har sabbat allt nu"

hahah, då har han bokat på biopalatset! Ingen av oss, inte ens vakterna har sett det tills vi kommer innför dörrarne att vi e på fel biograf =P så vi sprang tvärs över stan på 5 min alla nia av oss och hann in i biosalen precis som reklamen slutade och vi kunde med andran i halsen titta på filmen, Vid den tiden hade jag adrenalin upp i hela kroppen och tog mig iaf en 10 min innan jag kunde sluta fnittra som besatt. Haha, tror inte folket i bion var så glada på oss.

Efter ha lungnat ner mig kune jag börja njuta av filmen och jag säger bara det, sexigare häxa får man allt leta efter! Filmen var jättebra och jag läntar efter nästa del redan =) dom flesta av oss vill gå o se del nu 2 så =). Eftåt gick jag, mary, cajsa, nicklas och max o tog en öl efteråt, var jättemysigt. Sen åkte jag hem vid halv 1 och sprang in i jochen vid busshållpatsen. Tycker det e jättesynd att han ska åka hem till tyskland på måndag, Kommer verkligen sakna honom.

Ikväll är det fest i kollektivet igen så det ska bli kul. Har inte råd o följa med dom andra på krogen ikväll men en förfest har jag allt lite tid för, Måste plugga inatt med. Tentan ska lämnas in på tisdag så. Nu blir det att ta sig till affären och fixa lite frukost. Tiger mumsar för fullt på kattgodiset som ramlande ur påsen imorrse, den gick sönder och igen ide o förska sopa upp allt, han får äta upp det helt enklet så la det i en skål till honom.

Dax för dagen. kramz på er

-A






Lose it

Fick bara någon knäpp i skallen nu tror jag. Är väl att man bara har suttigt still och gjort ingeting i dagar, bara suttigt med sörjande släktingar, tentan tickande över huvudet och känslan att känna sig totalt handikappad. Jag ska ut ikväll helt enklet. Vägrar sitta kvar här nu, SÅ fort jag kommer hem ska jag duscha och sen drar jag till stan. Det spelar ingen roll vart, så länge det inte e för dyrt för pengarna e typ redan slut., Jag behöver bara komma ut, ifrån allt, skulle så gärna vilja supa skallen av mig o däcka i ett hörna, det har jag inte gjort på väldigt länge. Få förlora kontrollen på mina egna vilkor för en gångs skull. Så skönt.

image36

my heart cries out to you

image34Can we try again to start
A new and lovely story that will
Shine a ray of light upon our hearts
And bring back long lost glory
Of how it used to be
Baby you and me
Convinced we were each others destiny

My heart cries out to you
You must not hear me
I've been dancing in the dark
And searching for a spark
The fires still burning

I believe we'll make it through
If you stand by me
We can weather any storm
And keep each other warm
As long as theres love

Every time i think
I close my eyes are
Filled with tears to think that
If I gave in to sweet temptation
With words like music to my ears

I hope its not too late
And hes still awake
And praying that you're
Still in heaven
Babe...

My heart cries out to you
You must not hear me
I've been dancing in the dark
And searching for a spark
The fires still burning

I believe we'll make it through
If you stand by me
We can weather any storm
And keep each other warm
As long as theres love

image35
mmmmmmmmmmmmm

Faith is not my
If i could I'd unturn
The hands of time...

Oh my heart cries out to you
You must not hear me
I've been dancing in the dark
And searching for a spark

I believe we'll make it through
If you stand by me
We can weather any storm
And keep each other warm
As long as theres love
Forever in love, in love

Mix

Ni vet i dom filmerna när allt går i slow motion men ändå så fort att knappt någon annan hinner se det? Man står själv mitt i det hela, ser allt och allt sker framför dej men det spelar ingen roll vad man gör för så fort man rör sig så börjar världen spinna superfort igen och allt åker ifrån en eller kommer så fort att det nockar omkull en. Man ser allt komma men det finns ingeting man kan göra åt det.

Så känner jag just nu. Jag bara sitter här o stirrar in i väggen och världen låter och snurrar runt mig men jag är fast i någon dimenson i mitten. Den som står till fast allt annat rör sig och ser mig inte. jag vil stanna här i mitten men samtidigt så måste jag då och då ställa mig utanför och då rusar allt igen och nästa gång jag befinner mig i mitten och så tar det tid att reda ut vad som egtligen hände utanför, för det händer alltid någonting. Alltid.

Humöret ändras dag för dag och man mår ju alltid olika. Ena dagen skrattar jag, älskar att vara singel och leka runt, världen e min spelplant helt enklet. Sen kommer alltid dagen efter då jag sitter och saknar och vet att skulle patrik ringa på en sådan dag och be mig komma så skulle jag stå utanför hans dörr 5 min senare och ta honom tillbaka fortare än kvikt. Men det e bara drömmer som hemsöker mig. Den verkligen försvann med den spinnade världen för månader sen och kommer inte tillbaka. Imorrn är det exakt tre månander sen han lämnade mig. Det känns fortfarade och jag e själv överaskad över att jag inte är över det än. Blir väl så att när man väl lärt sig älska är det svårt o göra annat .

jag vill hem till min fristad. jag och Tiger har vår egen värld nu. Det är skönt att ha honom där, veta att det alltid finns någon hemma som väntar på mig.

Om jag ska vara ärlig är jag så trött på singelivet nu. jag är trött på o att leka runt, trött på alla idioter på krogen och alla jäklar på msn som bara tjatar om cam och sex. jag e så trött på att vara den som alla (fast dom inte säger det högt) ser som horan. Jag är inte så kall och stötsäker som jag vill ge sken av. Jag saknar livet med patrik mer än någonting annat. Jag saknar någon att få slösa kärlek på, att vakna brevid någon som jag vet är glad att se mig, vill hålla om mig och längtar efter mig tills jag kommer tillbaka. Jag e så trött på meningslöst sex där känslorna inte räknas. Kroppen har fyllt sin kvot, den e trött.

Men jag har varit singel i tre månader nu. har varit en nyttig eftarenhet även om den inte var önskad från början. jag tycker ändå om att bara ha mig själv (och tiger) at tänka på. Att allt blir på mitt sätt och jag behöver inte tänka på att lägga tid på någon annan eller resa runt någonstans. Men jag skulle ändå vilja se hur det hande fungerar ihop nu, mitt och patriks liv nu när jag har mitt eget och inte delar på hans.

jaja, "vad är väl en bal på slottet" det är så mycket man skulle vilja men jag har lärt mig för länge sedan att världen inte viker sig för ens vilja, den bara spinner på som vanligt och ibland fortare än man vill.

image33

RSS 2.0