Utråkad

Haha, ok, jag har redan fått höra att jag e dum i huvudet, knäpp, knasig, helt blåst ett antal gånger nu så det räcker =P jag vet att ni bara menar det kärleksfullt ändå. Ja, det var kanse en liten knas sak att göra men jag hade lust! Oså fanns det tider och jag var lite smått utråkad o blev frestad. Det kan väl hända vem som helst....eller ja *host*

Ok, det e kanse lite extremt o gå o tatuera sig när man e utråkad =P men det blev snyggt! O det var ju en som jag haft på lager länge att jag ville göra så. Tack för hjälpen bella! Du var stort stöd =) Lovar o lägga upp en bild så fort de e läkt nog så jag kan ta bort plasten helt. Det e ju ett ganska känsligt ställe så vill inte vara för vågad med den.

Jag satt ärligt nästan o sov när han gjorde det. Hade nästan glömt bort hur skönt det är att tatuera sig och han var helt suverän som gjorde den. Ska lätt gå tillbaka till honom när nästa ska göras. Han e superbra och att han hade tid dirket gjorde ju sakne ännu lättare att besluta sig om =)

Nu skaj ag betala alla underbara räkningar *suck* och sen ska jag med Cleas och Thomas o storhandla så jag klarar med med mat resten av månaden. Stefan, om du läser det här, hör av dej nu för nu e jag inte så glad över det här längre, det måste fixas o det e inte mitt ansvar o göra det.

Kramz på er alla!

No f****g way!

Ahhh! jag blir verkligen galen på sånt! Det är verkligen så att det e staffbart att göra så! Jag har fått hem en manga serie som jag verkligen läntade efter att få titta på och jag sträcktittade på alla 24 avsnitt. Den var lite svår att följa då den hoppade mellan olika epoket och tider från karaktärenas liv men sen började det klarna lite och på slutet var jag på bristninsgränsen, jag var bara tvunen o veta! Och så slutar den med flera frågetecken än när det startade! Jag satt sam förlamad innan jag skrämde vettet ur katterna genom att ropa rakt ut

"nej, du måste fan skämta med mig!"

Det kan inte bara sluta så! Jag måste få veta! Serien e helt underbar o jag vill veta vad som händer, varför det e så, vem den personen är och hur det ska lösas! Ahhhhh, jag blir knäpp! Ska raka vägen till sience fiction bokhandeln imorrn o fan kräva att dom visar mig att det finns en säsong till, annars blir jag helt knäpp! Trinity blood e helt underbar o jag vill veta vad som händer!





Tack ni alla som var med på påskmiddagen i lördas. Det var supermysig i jag är glad att jag slapp fira dagen ensam. Jag hoppas några av er inte hade för stor baksmäll dagen efert *skratt*. Men som sagt så hade jag supermysigt och jag hoppas att ni hade det oxå! Massa kramz på er alla.

Early to Bed

Hemma igen efter en kort, men väldigt bra konsert! Var superkul o se dem live och jag kunde stolt texten till alla låtar utom en =P vådå lyssnat sönder låtarna, nä nä, inte jag =P Falling down och bending simplicity är så mycket bättre live!

Det var superkul iaf o kan rekomendera Early to bed om vi vill höra riktgit bra musik!

Fy fan så kallt det e ute kan jag med säga. Ligger i sängen nu med massa tända ljus i hyllan, te och kinderägg =P vad mer kan en flicka önska sig ;)

Godnatt på er alla!
image174

P.s jag e jäklig stolt över att det är min nolla med där =P

Musik o påsk

image173Blir konsert ikväll! Jag e fortfarnade inte helt frisk men nu har jag legat i sängen i glott i över en vecka!
jag e så sjukt rastlös att jag måste ut nu! Måste få duscha, ta på mig snygga kläder, sminka mig o få känns mig som en människa igen! Bara gå ut o lyssna på musik och känna stämningen!

Tack så markus för att du berättade om det ikväll =) jag känner att jag verkligen behöver det! Ur o få roa mig lite! Kommer kanse få ångra mig imorrn om jag blir sjuk igen men de får vara =P folk ska ju laga mat gemensamt imorrn så e inte meningen att jag ska ha nåt klart när dom kommer så. Men nejdå, jag ska inte bli sjuk, nu får jag helt enklet bli frisk! Imorrn blir det mysig påskmiddag med vänner =)

Nu blir det o slänga i mig lite mat, tvätta klart, städa lite o sen fix o sticka till konserten =) Ska bli riktigt kul!

Kramz på er alla

Påskhäxan Agge

Tentan klar!

Jag lyckades på nåt sätt ta mig ur ferberyran eller om den var kvar hela tiden men jag skrev hela 5 sidor på tentan igår, skrev in hela loggboken och fick ihop hela 14 sidor. Jag orkar inte mer och det får duga. Jag e inte njöd men jag ligger förfasiken i feber och en klarar knappt att äta. image172Nu börjar det äntligen bli bättre men jag lider över att det är sånt underbart väder ute o här sitter jag. Ska försöka kämpa mig ut lite senare, måste ändå till gudphaddermötet senare ikväll. Nu kan jag iaf vara sjuk med gott samvete i två dagar eftersom tentan (öven om den inte e bra) iaf är inskickad.

Nu ska jag gå o ta en lång dusch och tvätta av mig alla bakterier, försöka bli lite människa igen efter dom här dagarna. Bara o inse, hade jag left på medeltiden hade jag då inte varit en naturlig skönhet, feast efter inte ha duschat på två dagar, inge smink och sitter i pjyamas med svullen näsa så skulle väl ingen vara särsklit vacker.

Snart kommer pengarna igen! Då ska jag till ikea o äntligen handla mitt bord, nya garinder och ben till sängen. Nu ska fan lägenheten fixas så jag kan trivas o vara i den igen. Asmo och meffe måste ut nu innan jag blir allergisk mot katter i alla evighet! Jag vill vårstäda o få fint. Man märker hur rastlös man blir av o ligga sjuk i flera dagar, spec när solen skinner utanför, men jag måste akta mig, går jag ut o överanstränger mig så blir jag dundersjuk igen!

Nää, nu e det dax o bli människa igen! kramz på er alla!

Tre versioner av en underbar berättelse



Den senaste versionen.



Bollywood versionen (så underbar!)



En mix mellan den gamla o den nya, båda lika underbara!


Strålkastare

Idag vaknade jag halv 9. Inte för att jag var så pigg utan för att jag nästan trodde att solen flyttat in i mitt sovrum eller nåt sånt. Det är en helt klarblå himmel utanför o det bara gnistrar i snön av den enorma Solen mitt på himlen som lyser rakt in i hela min lägenhet. Det vackert ute, väldigt vackert och jag mår lite bättre med. jag e fortfarande en stor slemprop känns det som men jag kan inte andas lite bätte genom nästan och halsen är inte lika svullen just nu. Katterna sitter och stirrar i fönstret alla tre och även fast jag fortfarande e sjuk så måste jag helt enklet ta med tiger ut idag, är nog bra med en promenda för min egen del med. Han e rejält rastlös nu.

Självklart hinnar jag knappt skriva det innan näsan  åter slemmer igen, *suck* får ta fram nässprayen igen. Snart har jag fasiken slut på papper i hela jäkla lägenheten. jaja, livet e inte lätt ibland. Men det e fasiken sorligt idag. Oj, vilka skitiga fönster jag hade såg jag nu. Jag hoppas katterna får ett annat  hem snart så jag verkligen kan städa all för nu har jag lust o vårstäda!

Nej, nu får jag försöka skärpa mig och komma igång med skrivandet. Ligger inte på noll men det e massa kvar och det e bara ca 24 timmar kvar innan den ska lämnas in. Nu kör vi!

kramz på er alla
image170


Knas

image169Jag vet inte vad det är med mig just nu, jag är sjuk som sagt men den här snön har gett mig en barnslig förtjusning o jag har bara lust o ladda hela mp3:n med disney låter och springa ut o vandra i snön. Nu kom den vintern vi aldrig fick över jul och jag vill bara ut o se om omkring. Kasta snöboll på träden och sätta mig o bara titta på allt. Har tagit fram skissblocket och målar för fullt, varken haft lust eller insperation på veckor men nu kommer allt på en gång!

Jag mår kasst fysikst men psykist mår jag nåt så hemskt bra just nu!



En tidigit vintermorgon

Ja, några kanse fick sms av mig tidigt på morgonen och det berode på att jag låg vaken med stora andningproblem då näsan var som ett cementblock och halsen som ett rivjärn. jag är ordentligt sjuk nu + att katterna fick för sig att riva ner allt på min hylla på mindre än en sekund så jag kunde inte riktigt somna om på ett tag då. image167Gick fram till fönstret då jag tyckte hustaken såg lite konstiga ut och var får jag se....jo, cemtimeter på centimeter med snö! Hur mycket som helst o det har fortsatt snöa i flera timmar sen dess. Jag blev så paff. Fönstred hade stått öppet så det hade kommit in snö på fönserbrädan och katterna bara satt o stirrade på det, helt facinerade och nog lite skrämda. Tiger skulle självklart våga sig fram och peta på det med tassen och man såg verkligen förvåningen i det lilla lurviga ansiktet när tassen blev helt kall.

Jadu Emma, du sa att du skulle ta med dej vårjackan när du kommer hem till gbg igen, haha, tror någon hörde dej där och ville sabba dina planer lite =P Det ligger massa snö i mitten av mars och barnen åker pulka utanför mitt fönster. Igår var det strålande solsken, idag snödriver och jag ligger fortfarande sjuk och kan inte njuta av nåt av det. Haha, vilka var det som sa att nu var våren hör? Alla stackara blommor säger jag bara!

Jo, nåt bra är ju att jag lyckas fixa in mig, emma o malin till AG ändå =) trost strul så kommer vi alla tre med! Dom som arrangerar var jättesöta o hjälpte mig massor så ett stort tack till henke på AG! Du e bäst! Nu skja vi alla ligga o frysa i samma tält en hel helg =) jag har aldrig varit på gotland så jag klagar inte =) Nu får jag se vilken studiestad som jag tackade nej till, annars skulle jag bo på gotland nu sen ett år tillbaka men jag valde mitt underbara göteborg istället o det e jag glad för!

image168Jag ligger dundersjuk men jag lyssnar på musik, har en varm kattunge i knät och ser snön falla utanför mitt fönster. Har ont om tid till essän och jag fick tacka nej till ett vikariet idag på högstadiet för jag e sjuk och jagh ar helt slut på pengar och kommer inte hem till etuna i påsk men på når sätt e jag glad ändå. Jag har det ganska bra =) Jag ska skissa lite mer på afficen till balen och sen plugga lite till, kanse ta mig ut i snön o rulla lite fast jag e sjuk =P ta mig mig tiger ut så han får se den stora världen utanför fönstret som han e så facinerad av.


*Atjooo*

Hemma igen efter en utekväll med gänget, jag fick erkänna mig besegrad vid halv 2, förkylningen höll på o kväva mig långsamt o jag kände mig inte så supersexig att sitta o försöka snyta mig i smyg hela tiden eller att le när jag verkligen kände hur det rann snor ur näsan på mig. Inte fräscht för 5 öre kan jag säga så det var bara att åka hem, hälla o mig te och sen lägga mig i en varm säng med papper och halstabletter. Förhoppningsvis är det över tills imorrn, är det inte typist att när man väl äntligen är klar med VFU och kan börja sova på morgonen och ska börja att skriva på tentan, då går jag och blir dunderförkyld! Så typist!

Nepp, nu ska jag krypa ner med katterna och få mig lite ordentligt sömn så jag ka bli frisk sen! Godnatt och kramar på er alla mina raringar!

*Atjooo*
image166


Inga tårar

Det spelas en balad på radion just nu. Jag kände genast igen låten, kunde sjunga med den och viste om vad den innebar. Men jag blev inte ledsen. Jag började inte tänka på patrik eller kände mig ensam och nere, jag blev inte tårögd och önskade att jag hade någon. För jag har så många. Alla mina vänner som är min familj. jag känner mig inte ledsen vid balader längre för jag vet var jag hör hemma och hur jag vill ha det. jag mår bättre igen, jag mår bra med alla mina vänner vid min sida.

image165

Jag är så tacksam för er alla!

Life goes on

Vad kan jag säga. Jag är bättre på det livet helt enklet och man får leva där man trivs även om det andra livet är bra trevligt och önskat med. Det tar den tid det tar innan jag är redo att återgå och bli en del av den mer tillåtna delan av världen vi har, även om det blir mer o mer tillåtet med motsatsen så är det ände inte helt rätt.

jag och olof har tagit ett steg tillbaka från allt, det gick väldigt fort där ett tag och jag var helt enkelt inte redo så vi är tillbaka på dejting och jag tror det kommer bli mysigt att lära känna varandra bättre på den nivån ett tag nu innan det kan bli mer igen. jag tycker så mycket om dej snygging och det är fortfarade vi som vi och vi är bäst =P

Är det egentligen inte ironsik att om jag hade träggat olof före patrik så hade jag varit så att jag ville att det skulle gå fort, ses varje dag, sova hos varandra, flytta ihop, festa ihop och leva ihop, ja ni fattar bilden. Nu, efteråt är jag inte så längre. Nu trivs jag med att sova ensam och bara vara för mig själv och katten, festa med vännerna själv och nu ger tanken mig på ett fast förhållande lite panik. Jag vet inte om jag vuxit eller inte som person men jag mår bättre iaf. Nu ska jag få ordning på mitt liv igen, med olof brevid med och med alla mina vänner.

jag är glad att vi pratade ut olof, det kändes skönt att höra att du förstod och sjäkv känt att det gått lite fort. Du är bäst snygging.  Vi har det fortfarade så kul ihop att jag tänker inte förlora dej o vill ha dej i mitt liv. *puss*

image164




cocktail

Igår var spännande, dagen hade varit stressig och massor o göra och sen blev det mer o göra o springa när jag kom till STUD och saker skulle fixas till kvällens cocktail party. Blite blandade intryck men i det stora hela skulle jag vilja säga att det blev en lyckad kväll med mycket roligt folk och mingel. SJälvklart strippande från Kalles sida och silikon dök upp och skämde ut sig ganska rejält. En normal kväll skulle jag vilja säga med upp o ner gånger och jag hade på mig klänning hela kvällen. Jag var inte bekväm och jag lyckades halka av stolarna ett antal gånger. Jag kom hela tiden på att klänningen var hal att sitta på när jag redan halkat av halvägs, men men. Ska man vara fin så får man lida pin.

Det var en kul kväll, Bra jobbat Carro o Alex som stod bakom baren och med alla dom fina drinkarna, var kul att dom hade våra namn =P har aldrig insett att jag har sån söt smak ;) Även tack till alla andra som var med och hjälpte till, det blev en bra kväll. Kramz och puss på er.

image162

Here we go agein

image161Jag städar. Som vanligt. Surprise surprise

Me myself

Hej.
Jag är en snart 21 årig student som bor i östra göteborg i en etta med min katt Tiger och dammtussar i hörnen. Jag är ca 175 lång, rödhårig och inte den bästa besökeran på gymmet. Jag har två tatueringar och en percing som jag skaffade för att någon sa att jag inte skulle våga. 
 
jag är urusel på o laga mat (spec nyttig mat) förutom när det kommer till dom maträtter jag själv älskar att äta (och göra). Jag jobbar som förskolelärare i västra frölunda och är inhoppare som extra lärare i en mellanstadieklass i mölnlycke. Jag har linser men är fortfarade dålig på att få in dom i ögonen på morgonen och när jag är ledig så klämmer jag fast mina trasiga glasögon (fattas en båge) på näsan när jag ska sitta vid datorn.
 
jag är med i en festförening inom skolkåren som tar mycket av min tid (tisdagar är alltid helt upptagna) och jag har ibland ansvar för musiken under fester och är även resemästare där jag planerar alla resor och ser till att alla kommer fram till sitt mål och tillbaka. Det kommer bli extremt roligt och jag har lärt mig en hel del där ansvaret för 20 personer ligger hos en själv.
 
jag lyssnar mycket på teckno men det blir även en hel del rock, celtic, RnB och mitt favoband kent. Jag har radion på 24 timmar om dygnet och jag kan nästan alla låter som spelas där utantill.
 
Jag reser en hel del med föreningen vilket gör att ja knappt är hemma på helgerna och när jag har en ledig kväll umgås jag gärna med mina närmaste vänner (dom är många) eller med vännerna i p6. När jag har sovmorgon gör jag inget häldre än sover i min egen säng ensam med Tiger på magen och tar mig en lång frukost på sängen. Jag kan inte sova ordentliget om jag inte kan röra mig ordentligt. Jag har bara en kudde när jag sover. Jag tycker om att vara ensam så länge jag vet att jag har folk som saknar mig. Jag kan duscha i timmar och måste gömma mig i badrummet när jag klär på mig, annars ser grannarna mig eftersom halva mitt vardasrum består av fönster.
 
Jag är plattfot och är helt värdelös på att gå i klackar. Lika urusel är jag på att ha handväska, strumpyxor och att vara modemedveten, jag här dock nyligen fått lära mig att jag har snygga ben och att dom ska visas mera så jag jobbar på självförtroendet på den delen. jag är latexalergiker och Jag svär allt för mycket och har helt uruselt minne, förutom när det kommer till negatvia saker. jag samlar på gosedjur, älskar att puzzla och att dansa med tjej o killkompisarna. Jag blir pinsam dom få gånger jag dricker för mycket och jag pratar för mycket, även när jag är nykter. Jag läser det mesta jag kommer över och fantasy är favoriten, jag skriver också på tre egna böcker som jag lägger undan och återkommer till några gånger om året. Jag är urusel på att sjunga men gör det ändå. jag älskar att vara ute i naturen och avskyr därför städer som stockholm. jag skriver blogg och jag skriver dagbok i runskrift som jag lärde mig när jag inte hadr någonting att göra en sommar.
 
jag är livrädd för spindlar, höjder och mörkret och jag avsky mitt riktiga namn. jag klarar inte av att inte kunna röra mina ben ordentligt och jag tål inte hormoner vilket för att jag inte äter p piller. Jag har 4 syskon, ett äldre och tre yngre. jag är döpt efter en fransk roman och döptes inte förren jag var ca 1 år och jag sprang runt i kyrkan för att slippa få vatten på huvudet som min bror fick (han döptes samtidigt) Jag har inget körtkort. jag är sifferblind och många skulle påstå att jag inte är den smartaste i världen men den mest kramigaste. Jag blev kysst för första gången av min närmaste vän när jag var 3 år och gifte mig med samma vän när jag var 4 år.
 
Jag har fått min envishet av min mamma och mina nyfikna frågor från min pappa.
 
Du kanse skrattar åt mig just nu men det här är den jag är, mer eller mindre och så är det bara.  
Kram
-A
 
image160

Låda

Varför kan jag inte bara gå o gömma mig i en låda o försvinna? Så jag slutar såra folk och bara är i vägen. Jag sårar alla jag kommer i kontakt med och dom jag inte sårat än är det bara en tidsfråga innan jag sårar dom eller dom mig. Jag vet inte hur jag ska göra längre. I alla mina perider i livet har jag trott att jag haft haft det bra och sen har det alltid kommit nåt, antigen från mig själv eller andra som bara sabbar. Är det inte meningen att jag ska få vara nöjd?

Jag e världens otacksammaste människa, jag vet det men samtidigt finns det alltid en person som man aldrig kan lura och det är sig själv, samvete och känslor finns alltid där och påminner en om ens önskningar, krav och begräsningar. Det går inte att gömma sig.

jag ville aldrig såra någon. Att jag själv såras kan jag leva med men att såra andra är det värsta jag vet.

image159

RSS 2.0