Så vacker


Sedär

Se vad lite ledig tid kan göra =) jag tvättar, ska strax börja diska, spelat lite spel och fått insperation att börja skriva på boken som jag haft halvfärdig i en mapp i flera år, nu kanse man kan komma lite längre.

Lite ledighet kan göra under ibland =)


Höst

Mår alltmänt knas just nu, tror det är den vanliga återkommande höstdepressionen påväg som alltid kommer när det blir gråare ute och alla vackra färger försvinner tillsammans med solen och värmen. Jag älskar att vara i naturen så mycket att det är svårt att bara se liet och färgarna rinna iväg som vatten i en lång å. Samtidigt vet man att allt kommer tillbaka, även om det känns tungt just nu. Det har vara varit ett jobbigt år och det är inte slut än.

Tror året varit tungt för många, jag känner av alla andras reaktioner och retligthet runt mig, ingen har orken eller chans att ta tag i saker och inte heller lyssna på varandra för just nu har alla nog med sina egna problem och händelser i sina liv. Det är inga undantag, alla känner sig annorlunda när sommaren glider bort, vi känner oss mera ensamma när regnet smattrar mot fönstret och mer isolerade när vinden sliter i träden utanför.

Jag har börjar titta mera uppåt himlen på senaste, tittat på stjärnorna och på molnen som blåser förbi som om de har bråttom att komma frammåt, någon annastans och se vad som händer där, eller kanse de bara följer med och ser vad vinden tar dem. Tänk vad skönt det skulle vara.....vara del i en vind och få följa med luftströmmen mot nya mål.

Ja, drömma kan man alltid göra men tillslut måste man tillbaka till verkligheten och stå med både fötterna på jorden....men inte än. Jag stannar här uppe en liten stund till, håll utkik, jag kanse blåser förbi ditt fönser och viskar hälsande....ta hand om dej sommaren, vi ses igen.
 

Äntligen

Har äntligen min söta underbara mjuka kisse brevid mig igen! Tiger e hemma o ligger o kurrar nöjt på min mage, klora lite på mina jeans och sträcker ut sig över hela min bröstkorg. Nu e min värld hel igen, min underbara lite bäbis är hemma igen! Han åt nöjt upp hela sin skål med yougurt, nosade överallt, välte ner ljushållarna från fönsterbläcket som vanligt och krafsade upp garderobsdörraran, sendan gick han nöjt och la sig hos mig. Tack för att du såg efter honom Max, haha, ni verkar ha haft ganska mysigt under den här veckan =)

Nu ska jag ska krypa ner och njuta av en kurrande katt vid nacken, allt är som vanligt igen =)

Natti natt!
 



Många intryck

Det har varit en helg med blandade känslor och intryck, mycket på en gång och väldigt mycket i snabb takt, ibland kändes det som om världen stod still och sedan rusade den iväg och lämnade oss yra.

Resan till stockholm gick bra, gjorde misstaget att inte skicka skolarbetet till projektarbetet bara vilket orsakade en stor miss i planeringen som jag fortfarande har extremt dåligt samvete för men det kommer ordna sig även om jag inte kommer kunna sova ut de närmaste tagarna förren arbetet är inlämnat.

Resan gick bra, vi kom på båten och vi kom av båten, jag träffade gamla bekanta som var kul att se och nya bekantskaper som man får se om man träffar igen. Träffade en gammla klasskompis från gymnasiet och kompisa från dreamhack som sprang runt lite överallt. Det som jag lider över är den olyckan som skedde under resan. Ingen utom dom som kände personen vet om det var en olycka eller inte men jag kan inte låt bli att lida ändå. Du kunde ha varit en kompis, ett syskon, en parter eller någon annan beytydelsefull person, för många var du nog det. Jag lider över att du skulle avsluta ditt liv på det sättet som det skede på. Jag tänder ljus natt för din skull, vem du än var.



Som sagt, det har varit en helg med många händelser och känslor. Jag träffade någon som gjorde ett stor intryck och som faktist lyssnade på den rösten jag hade innombords. Tack för att du lyssnade på mig när jag behövde det som mest, även om vi nog hjälpte varandra lika mycket den kvällen. Jag hoppas få träffa dej igen i framtiden. Tack. 

Snart dax

Imorgon bär det iväg till stockholm och sjöslaget. Ska bli skönt med en liten paus och få komma bort från skolan lite, träffa underbara människor igen och få vara lite oansvarig för några timmar, det som var tungt var att lämna tiger. Jag vet att han kommer ha det jättebra dom här 5 dagarna jag kommer vara borta men det e så svårt o lämna honom, spec att komma hem till en tom lägenhet, inte ha honom komma ut från skåpet för att hälsa när jag kommer hem eller kryper ihop på min arm när vi ska sova. Ärligt kan jag inte minnas hur det var när jag inte hade honom, känns som han alltid varit hos mig. Saknar min älskade bebis och blir svårt att somna inatt.

Bussen går imorrn vid 0950 och sen har jag 6 timmar framför mig att roa mig på. Som tur va har jag en ny bra bok, massa skolarbete att göra, internet och massa spel på vägen så det kommer nog att gå fort, jäkligt skönt med el och intenret på bussen, då kommer saker verkligen att gå fortare. Har en del skolarbete o renskriva med som sagt så det är inte snålt på saker som måste göra och som finns att göra.

Dax o packa ner overallen och sen ta och sova lite innan det är dax att fara mot den stora staden. Vi ses i sthlm alla, hoppas ni inte e för onyktra så att ni missar båten nu!

Kramar o pussar på er alla och tack max för att du tar hand om min bäbis! Akta dej för morgonhälsning med en klo i näsan bara! Kramz


Johan Hillden

Johan är en bra fotograf:


Pappa

Jag saknar pappa!
Hann prata med honom en stund idag och han lyckas alltid vända det mest negatvia i min vardag till någonting bra.
Han fick mig att må bättre och strunta i irritationsobjekt som fanns i min närhet och fick mig att må bättre,
Jag är fortfarande trött, stressad, deppig, fattig, illamåande, saknar familjen och nära vänner men pappa erbjuder alltid en liten fristad när vi pratar med varandra. Vi vet exakt var vi har varandra, hur vi ska läsa av varandra och vi har alltid varandra när saker känns svåra och omöjliga.
Pappa är min bästa vän och det känns i kroppen när jag inte hinner träffa honom mer än 2 månder om året och då jobbar både han och jag hela nätterna.
Men det bästa med pappa är att han alltid finns där och han behöver ingen bekräftelse med samtal hela tiden. Han vet var jag finns och jag vet var hans finns och han är alltid där när jag behöver honom och ibland kommer han utan att man ens behöver be om det. Det är vilkorslöst helt enkel, så som alla relationer borde vara.

Jag saknar min pappa!



Back online

Ja, då har jag äntligen fått tillbaka min dator då den krachade för en vecka sen, mitt under tentaarbetet vilket fick mig själv att bli imponerad över min egen beslutsamhet, att jag lyckades hålla mig vaken i 36 timmar och skriva klart hela tentan på en natt och fick in den i tid, om den är godkänd, det är en helt annan femma men den är inne iaf.

Tack så min underbara patrik för att du rädda min dator och alla filer och bilder som fanns! Du är min hjälpe och lovar att du ska få det priset du begärde ;)

Hade ett litet bråk med cleas oxå samma kväll o jag var så rädd över att ha förlortat min nämaste vän men det e löst nu, allt e som vanligt igen o vi skrattar åt det nu, harmonin är återställd.

Massa skolarbete och massa med kåren, försöker få mitt privatliv att fungera men var ska man få tiden o ordna upp det?

Den 3e okt var det ett år sedan patrik o jag gick isär, natten till 4e nu iår sov vi tillsammans och reparerade ett års skada och vi bara höll om varandra och skapade nya minnen helt enkelt, jag mår bättre med dessa minnen än med dom gamla. Jag är tacksam för att han hjälper mig se det här året som en tillgång istället för en förlust o man ska vara glad för allt man får uppleva, det är en del av livet.

Var ute o fota med johan hela dagen idag, får se om det blev nåt kul senare =)

Nu e vi back on track!

RSS 2.0