I did it my way



I ain't gonna be just a face in the crowd
You're gonna hear my voice
When I shout it out loud

It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's my life
My heart is like an open highway
Like Frankie said
I did it my way
I just wanna live while I'm alive
It's my life

This is for the ones who stood their ground
For Tommy and Gina who never backed down
Tomorrow's getting harder make no mistake
Luck ain't even lucky
Got to make your own breaks

It's my life
And it's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's my life
My heart is like an open highway
Like Frankie said
I did it my way
I just want to live while I'm alive
'Cause it's my life

Better stand tall when they're calling you out
Don't bend, don't break, hell, don't back down

It's my life
And it's now or never
'Cause I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's my life
My heart is like an open highway
Like Frankie said
I did it my way
I just want to live while I'm alive

It's my life
And it's now or never
'Cause I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's my life
My heart is like an open highway
Like Frankie said
I did it my way
I just want to live while I'm alive
'Cause it's my life

image210
                                                                                     

Maskeradbal

Här e nu dom tre affischerna som är gjorda till årets vår maskeradbal! Säg gärna vad ni tycker, jag stolt över alla tre! Tack så jättemycket för den hjälp cleas, du e bäst!

image206

image207

image208

Kom och dansa med oss =) det kommer bli en helt underbar kväll, det kan jag lova er!

Massa kramar på er alla!

In och ut

Oj, vad det har varit segt med skrivandet här på senaste. Hum, massa som händer men får aldrig tid att sätta mig o skriva ordentligt. Massa bilder att lägga upp med men dom kommer, jag lovar. Just nu hinner jag bara in och ut för har en tenta på onsdag o jag har knappt börjat. Höres snart igen! massa kramz

Mycket på kort tid

Det har varit mycket på senaste. har knappt funnits tid att skriva nåt alls o det märks väl på hur få inlägg det varit på senaste. Det har varit Dreamhack, massa med patrik, filip, fester osv. har varit skräcksittning, läxor, shogun, park lane o massa mer. Det jag kan säga först e att katterna har åka nu. Stefan hämtade dom idag och dom e nog hemma o myser igen nu.

Var för första gången på park lane i fredags och det var intressant, massa snobbar men många vackra människor, jag var där bara för just den dj som spelade o jag bara njöt av musiken o att få dansa. Var oxå overallsittning i fredas oxå med skräcktema och det var riktigt kul. Dreamhack har under veckan tagit en hel del energi och tid, har verkligen varit trött dom här dagarna men det har varit kul.

Orkar inte skriva mera, har varit en lång dag, lovar att slänga upp lite bilder i nästa inlägga så får ni se lite mer konkret vad vi har sysslat med. kramz på er alla, nu ska jag gå o lägga mig!

image205

*hurra*

Grattis på födelsedagen gubbe =P då menar jag självklart min alldeles egna farsgubbe som fyller år idag! Hehe, du påstå att du inte fyller år lägre pappa men för att vara 45+ är du fortfarade väldigt ung =P Tänt på det jag sa, du e inte 50 förren jag e 25 =P

Älskar dej pappsen!

image204

Party vs plugg

*suck* det e alldelses för mycket roliga saker just nu! Jag måste verkligen plugga men det händer ju så mycket annat hela tiden som e så mycket roligare! Är ju dreamhack i nordstan, hicka igår, studentklubben ikväll, sittning imorrn och massa massa mer. Thomas kommer snart på besök och det e massa! Det är fär mycket bra fester just nu helt enklet att gå på, jag kan inte koncentrera mig på skolan alls. Får ta o försöka skärma mig snart men det e ju bara så tråkigt!

Ok, jag ska ta mig i kragen nu o komma igång! Pluggar jag bra nu så kan jag gå ut ikväll, trost att jag börjar kl 9 imorrn....ähh, detaljer detaljer!

image203

Sårad

Återigen har det kommit fram att du ljugit för mig, igen! Varför blir jag ens förvånad, varför blir jag ens sårad när jag vet att det inte är första gången, du sa för länge sen att du vill vi skulle vara vänner och att du alltid skulle finnas där för mig, du ljög redan när du sa det o du viste om det. jag kan ärligt säga att jag hatar dej.

Det är dagar som det här som jag undrar vad fan det är för fel på mig, varför jag bara träffar killar som vill ha sex, killar som bara e helt dumma i huvudet o jag vet om det men ändå hoppas jag. Jag fast i en ond spiral. Det finns massa underbara killar som vill ha mig men jag känner inget på det sättet för dom, jag älskar dom alla som nära vänner men inge mera. Dom enda killarna jag vill ha är dom som inte vill ha mig. Dom vill ha trådsamla tjejer som med perfekta bröst, som är små och söta, naturliga vackar utan en enda fel detalj i ansiktet. Tjejer som på nåt jäkla sätt föds helt perfekta. Jag bara avsky all just nu, jag e trött o ses som nåt jäkla sexobjekt!

image202

Ett ljus


Ett ljus för Engla.

image201

*gråter*

jag gråter! jag storgråter! jag vet inte om ni hört det än men dom har hittat 10 åriga Engla. Det aset dödade henne! Han dödade henne! Fy fan, fy fan! Han dödade henne o dumpade hennes kropp som om det vore en påse skräp! Det var ett barn du dödade ditt jäkla as! Ett oskyldigt barn som aldrig skadad någon och nu inte får chansen att växa upp och se världen. Jag hatar dom e den här världen som tror att dom har rätt att styra över någonting så värdefullt som någon annans liv. Det kunde lika gärna ha varit någon av mina systrar! Kunde ha varit mina tvillingar! Jag gråter!

Dom har honom Engla, han e fast och han kommer att straffas. Vi gråter över dej! Vila i frid!

image200

shogun

Har städat hela dagen, sorterat grejer, släng massa och fått ordning på garderberna, nu ska jag bara köpa mig flera galgar så kan jag börja få den ordningen som jag vill/behöver ha. Är superskönt o ha det fint hemma igen, e bara disken kvar men det e inte mycket alls så det kan gott vänta tills imorrn. Blev nåt så hemskt förkyld av o vara ute i regnet igår men det var kul igår. Var på shogun med my och emma och öven om det var ganska trångt så var det ett helmysigt ställe och vår kära dj gjorde oss inte besviken med bra musik =) Lärde känner en annan dj där med och det var trevligt =P

image199


Senare gick vi vidare till bryggeritet och träffade skåne och fidde + lite vänner till dom. Men jäklar vad folk det va. Jag o emma var nästa rädda o bli krossade på danskagovlet av alla. och det blev värre sen när det blev slager då alla tjejer ( + många killar) började göra massa rörelser och vrålande som idioter! Var som en statskupp där inne, va läskit.

Ja ni tjejer, vi sprang in i en hel del intressanta människor igår. Det var mycket mix av personligheter och utseende. Men thats life! Vi hade kul iaf!

Puss o kramz på er!

JAAAAAA!!!

Jag klarade tentan! Jag e godkänd! Jag klara den jäkla tentan!

 image198

Love

Ja, jag är ett stor barn, men finns det någonting som gör en gladare än Disney? Inte mycket!

'
Vi tar en till!



Men det behöver abslout inte vara disney heller, det har gjorts en hel del underbara filmer!
Haha, jag behöver väl inte ens säga att jag sett alla va?



Tentajävel!

Nu är äntligen tentajävlen ivägskickad! Nu får vi se hur det går. Blev nio sidor allt som allt och nu e det bara o vänta o se. Eller ja, börja plugga på allt annat som måste fixas till den nya kursen som startades förra veckan och som jag redan ligger efter i....livet e allt underbart ibland va! Aldrig någon ro får man

image197

Mr perfekt!

jag har just hittat var jag anser är den perfekta killen. Sångaren är en exakt sån kolla som jag skulle gå genom eld o vatten för! Utseendet, stilen och allt, håret, ögonen och...ja allt! Att ha en sån kille! *mums* Det är en sån kille jag vill ha, som jag letar efter! Herrejösses! Han e så jäkla snygg! Kanse inte andra tycker man jag anser honom vara det sexigaste jag har sett på länge länge! Det är en sån kille jag vill ha! Om du finns där ute, en kille som han, kom till mig o jag ska göra dej världens lyckligaste!



*drömmer*



Citat

image196Hörde just på bussen: "...min farbror bor där...vad heter landet där dom pratar så konstigt? Där dom pratar Tyska? Ja, just det, Tyskland heter det"

Ungar är helt underbara!


Cloedo


Mördare och sena nätter

Sittningen i lördas var helt super! Det gjort vi bra allihopa som var delaktiga! har bara hört posetiva saker fån folk som jag pratat med om det och en hel del besvikna suckar från folk som inte kunde komma. Då är det helt enkelt en bra sittning =) image175O det var ganska mysigt att sitta o vänta på morgontraffiken, även om jag inte var hemma o fick sova förren 8 på morgonen =P jag somna ifrån min tvätt tid och resten av dan helt enklet. Men trots det så la jag miv vid 12 igen och var supertrött när jag gick upp vid 7 dagen efter så det var inga problem o vända dynget igen.

Hahah, ingen lyckdes ju lista ut att jag var mördaren så jag antar att vi har kommit på det perfekta morder om vi nångång i framtiden vill mörda skåna kalle =P ingen misstänker lilla rara Agge med korkskruven helt enklet =P Det var riktigt roligt som sagt och träffade massa nya människor som blir kul att springa på i framtiden.

Nu är det bara den jäkla tentan som måste avklaras. Det e redan onsdag o jag har inte kommer vidare på den knappt alls. Är ju så mycket annats som måste göras hela tiden eller så finns det annan mycket roligare. Jag har helt klert panik över det hela. Vi får hoppas att jag får nån sån där panikstress som gör att jag bara skriver och skriver nånstop en hel natt som jag fått förut, det har räddat mig tidigare.

Tatueringen har läkt ihop fin nu =) ingen sårskorpa kvar alls och jag känner den inte ens när jag tar på den. Smörjer den  ju fortfarande självklart så den inte torkar ut men ska gå o titta i veckan så får tateraren själv säga hur den ser ut, han har ju lite mera vana än jag. Skulle så gärna ha gått på tatuerings mässan man det fanns inge tid för det alls.

Jag, maggan o Emma ni har börjar kolla mer nog inför balen nu o jag tror det kommer bli riktigt bra! =) Är glad att jag arbeter med dom två för det finns massor med bra ideer och alla får komma till tals. Det här tror jag kommer bli super!

image176Jaja. dax o plugga o sen ner till tvättstugan. Nästa vecka flyttar äntligen katterna så jag kan börja storstäda lägenheten ordentligt. Kommer få slänga massor ur garderboerna och skura allt med grumme och ättika, storvädra i flera dagar och sen helt enklet hoppas att luken försvinner nångång. Jag vill kunna ta hem folk igen utan att skämmas och det kommer finnas mer tid för tiger då jag kan vara hemma mycket mera utan att må illa av hur det ser ut o luktar. Dom e helmysiga katterna men det Ska bli skönt!

Lovar att jag slänger ut lite bilder från i lördas sen i nästa inlägg! kramz på er alla!

RSS 2.0