Snart hemma

Sådär, sista jobbnatten är över och trots att det var hel storm sista natten så känns det konstigt att inte gå till jobbet inatt. Blir väl så när man har jobbat 42 nätter i rad nonstop, slagit sönder sömnen, udda mat tider och omvänt dygn.Ska strax lägga mig o sova och hoppas att jag inte vaknar mitt i natten och tror att jag är sen till jobbet. Hoppas att det går bra för den nya killen som jag visade distriktet för och att han slipper storm och regn inatt.

Åker hem på torsdag kväll, hämta tiger på vägen och e hemma runt 22.00 i göteborg igen, ska bli skönt att få sova i min egen säng med en mysig katt. Kommer vara helfattig fram till den 25e, kommer ha ca 500 o röra mig me o det ska gå till mat så blir väl inge vilt partyliv men e ju snart skolstart o nollning så efter det kommer man vara trött på utekvällar. Ska bli skönt o träffa gänget igen.

Får se om jag klarar o hålla igång träningen nu när jag kommer hem, jag har ju faktist gått x antal kilimoter varje natt nu så har fått en hel del träning men kommer väl gå åt helsike så fort jag kommer hem o slappar igen....får skippa nutellan....men det e ju så gott!

Funderar på o gå till frisören senare o göra nåt nytt med håret, jag vet, jag vet, man säger hela så hela tiden o gör ändå inget men det e på tiden att klippa mig iaf får luggen hänger i ögonen på mig o jag kan inte en få upp en ordenlig uppsättning, får fixa det till syrrans bröllop iaf.

Nåt som ska bli skönt med o komma hem o inte jobba natt igen e faktist att få skämma bort mig! Fixa naglarna, hårinpackning, sminka mig, styla håret, klä mig snyggt och få gå ut o träffa människor. Det blir ganska ensamt när man jobbar ensam om nätterna, ingen ide o fixa håret, ingen ide o duscha eftersom man ändå skulle bli genomsvettig inom 12 timmar igen. Cissi kommer på besök och det ska bli så skönt o få känna sig vacker igen =P vill så gärna gå ut o dansa o bli sedd. Det är inte o va ego, det är o vara en social varelse och jag har fått alldelse för lite av den varan nu i nästan 2 månader.

Ska fixa håret, kläder o få tillbaka lite stil till skolstarten o så kör vi på, jag e snart tillbaka i mitt rätta element!

Don't you wish your girlfriend was hot like me? ;)

RSS 2.0