Vardag.

jag vet, jag skriver inte så mycket på bloggen just nu. Det går i vågor just nu och nu i mitt liv händer det en hel del som jag helt enklet vill behålla för mig själv tills jag helt enklet kommit på hur jag ska tolka en del saker och hur jag vill ha mitt liv. Just nu är allt lika komplicerat som det e okomplicerat och det e en hel del. Jag vet, det låter förvirrande men tro mig, det är ännu mer förvirrande inuti mitt eget huvud. Jag mår bra iaf och jag skrattar och ler så ska inte klaga. Det är härligt att vara hemma i Göteborg igen, helt underbart. Silikon åke just och jag ska senare in till stan och lämna grejer till Emma. Sen ikväll blir det vin hemma hos Anna och bara ta det lungt. Sen måste jagverkligen komma igång och plugga. Det går extremt segt på den tentan just nu och för första gången på länge så känner jag att jag nog inte kommer klara den här uppgiften. aja, jag har inte passerat målinjen än och det e en vecka kvar. Jag ska nog komma igång och en kompletering är inte hela världen annars.

Nu blir det att komma igång med dagen. Kramz på er

-A

image32

Min prins e hemma =)

nu är han äntligen här =) min lilla prins är äntligen hemma nu och ligger och sover lungt i mitt knä nu =) det e så mysigt att ha honom hos mig. Min alldeles egna lilla tiger! Det var en lång resa hem och det var inte kul alls men nu är vi äntligen hemma i göteborg igen och myser tillammans.

*Agge glad*

Dan före dopare dan

Det är 23 e dec, dagen förre julafton. Dagen före doparedagen, 4 advent. Dagen innan jultomten kommer och dagen så många har längtat efter.

Jag har nog aldrig någonsin kännt så lite julkänsla som jag gör just nu. Jag känner inte att det e jul och ändå har jag gjort allt. Bakat, gjort köttbullar, klätt granen, lyssnat på julsånger, varit med familjen, grött och glögg. Julkänslan kommer inte. Den vill helt enklet inte iår. Jag känner mig fortfarade dumpad och sen allt det här med mormor. jag får ingen julkänsla och ingen julefrid. Det kanse e snöns fel. Det är vitt på backen här men det e ingen snö. Det är nog min första jul det inte har snöat alls innan jul.

jag vet ,jag är negativ men den julänslan jag läntade efter så mycket bara vägrar komma och jag är besviken. Kanse nästa jul blir bättre, så kanse alla förutsättningar runtomkring är bättre. Då kanse jag kan få känna julkänsla. *suck* jag vill inte bli som pappa som ser hela jul som istorsett värdelös.

jag ska förska rycka upp mig nu, är ingen i familjen som har märkt det iaf så det e bra. Alla verkar må bra och jag e en bra skådespelerska när det kommer till att gömma känslor. jag kan inte rå för det. Jag känner mig ensam utan patrik och allt är lite smått svart efter mormor. Måste plugga till tentan med men får ingen gjort. Jag vet jag vet, jag e negativ men bättre att vara det idag än imorrn.

Jag hoppas ni får en god jul allihopa! jag önskar er det iaf! Snart är jag hemma i gbg igen.

Kramz -A

Hemma

Ja, jag är hemma på landet igen och kan bara säga :KALLT SOM FASIKEN!! Jösses det e kallt här ute på landet. Att duscha e rena Himmelriket tills det e dax att kliva ur, vilket man måste göra efter ca 10 min ändå för sedan tar varmvattnet slut annars.

Det märks oxå att man är hemma på landet igen när det är två timmar mellan varje buss in eller från stan.....håller ju på o bli galen redan! Var e mina spårvagnar?! Det är skönt att vara hemma i det gamla mysiga huset men jag saknar mitt Göteborg om jag ska vara ärlig. Här är det barnen i bullebyn stämning typ och det behöver man ibland och det är skönt men man ska inte ha för mycket av det goda heller så. Katterna springer omkring, brasan sprakar, systrarna ser på film och mamma pysskar med julklappar. Vad gör jag? ja, jag fryser och pluggar.

image27Det e skönt o vara hemma ändå. Sov som en död inatt och det var superskönt äta frukost länge och bara ta det lungt. Var inne i stan och fixade dom sista julkapparna med. Ingenting har förändrats, varken i flen eller nyköping. Allt ser exakt likadant ut fortfarade efter ett år. Surprise suprise.

Jag är iallfall hemma i tid för att få vara med o klä granen iår =) det ska bli riktigt mysigt och nu ska jag gå och slå in dom sista paketen och lägga fram. Trost att mamma säger att det inte ska vara det så e det fullt med julklappar i hela huset. Överallt.

Nu blir det julstök (och mer pluggande) så kramz på er alla så ses vi till nyår!

-A

Hem till landet

Det är snart dax att åka hem till skogen igen, lämna göteborg och tillbaka till den hårda verkligheten med famljen. Jag vill inte, skulle helst vilja stanna kvar här och gömma mig men pappa har inte uppfostrat mig till att vara en fegis så jag tar tag i mitt ansvar och gör det som förväntas av mig. Nu biter vi ihop Emma och vi fixar det här helt enkelt.

image26Julkänslan vill inte infinna sig så jag hoppas verkligen att landet inte gör mig besviken. Att det är lika mycket snö där som jag minns det, med enorm stjärnhimel och gnostrande snö så långt man kan se med kyrkan i bakgruden som badar i månljus. Det må vara långt bort och inte där man alltid vill vara, men på julen är det magiskt.

Det enda jag verkligen lider är att gå där i mitt vinterlandskap ensam. Ja, jag vet, jag är patetisk men man sanar alltid någon att håll i handen under dom små sekunder då man bara känner att världen skulle kunna stanna, för just i den sekunden är alltid perfekt. Men är det någoting jag har lärt mig under alla dessa är så är det att alltid efter dessa perfekta stunder kommer mindre eller större katastrofer som för en att ösnak sig tillbaka i tiden till någon av dom perfekta ögonblicken.

Fan, dom håller på o bygger om precis utanför dörren hos mig och det går knappt att vara i min lägenhet för att det låter så mycket. Det är nästa så glasen i hyllan står och skakar. Jippey när jag äntligen har julov. Aja, ska strax över till jochen ändå, duscha och sen in till stan för att fixa med tågbiljett som jag självklart inte fick gjort igår heller. Får hoppas att det finns biljetter kvar nu till en rimlig summa. Annars kommer jag inte hem helt enklet. Varför känns inte det som en katastrof?

sista kvällen för iår på Chez igår och jag kommer sakna dom alla under julen, fast det är inte långt kvar tills det är nyår och då ses dom flesta av oss hemma hos Emma =) var planer ett åka upp till beget med och se på fyrverkeriet där. Vet inte om jag riskerar att springa in i Patrik och folk där men jag bryr mig faktist inte. Har lärt mig att inte backa undan för andras skull nu. Jag måste få ta min egen plats nu. Visst, man ska inte trampa folk på tårna men ibland måste man få göra som man själv vill.

Ska förska se om jag kan få fram julklappar till alla hemma nu. Har helt enklet inte haft råd, även fadt pappa var guld och lånde mig så har det helt enklet gått åt till mat och vardag. Det är dyrt med eget, även om jag viste det innan så blir det en annan sak när man väl är inne i det hela. Aja, jag köper ju inte möbler varje dag och när lägnheten e helt klar kommer det att bli billigare igen. Måste lära mig att laga mer mat hemma oxå, det får ner kostnaderna en del.

image25Jag är så trött på alla lögner familjen. Snäll, låt mig för en gång skulle innan det är för sent få veta sanningen bakom alla oss. Jag orkar inte med er alla mera om det ska fortsätta såhär. Denna jäkla arvsynd alla ger vidare från sina föräldrar till barn har slittigt sönder oss i generationer. Sluta nu, jag ber er.


Tomt

jag har nu märkt att det är nog inte så att det är just Patrik jag saknar. Visst jag saknar honom men tror att jag mer saknar att bli älskad och att få ha någon att älska. Är just det tomrummet i bröstet jag lider över. Spelar ingen roll vilka killar jag träffat på senaste, vad jag gör eller vad dom gör. Jag känner bara ingeting. Visst, kåthet och sånt är ju en sak, det e rent fysikst men jag känner verkligen tomrummet. Det gör inte ont, det är inte skönt, det är bara tomt. Just där imellan i bröster känner jag ingeting. Nada, inget alls.

Det är bara tomt. Varje gång jag träffar någon så känner jag efter men blir bara besviken när jag inser att jag åter igen inte känner någonting alls. Jag är känslokall och känns som om jag kommer såra alla i min närhet när det kommer till alla härliga killar som visat mig intresse på senaste tiden. Vill så gärna men jag känner verkligen ingenting för någon av dem. Inget alls. Jag tycker om dem som vänner och dom e härliga o umgås med men tar dom i mig så blir jag bara ett tomt skall utan närvaro. Utan känslor. Jag bara stänger av fast jag så gärna bara vill känna känslor igen. Få he och ta kärlek. Men det går inte, för det finns inger där just nu. Det är bara borta.

My och Emma säger åt mig att jag måste ha tålamod, att det kommer, min kropp och känslor bara vilar sig lite innan det blir som vanligt igen. Jag har bata inte haft så innan. Tidigare har det gått max en månad sen har jag varit tillbaka i spelet och åter på någon arm och livet har gått vidare utan så mycket eftertanke.

Så är det inte den här gången. Min kropp är avständ. Den sörjer fortfarade förlusten av den som den såg som sin perfekte avbild i någon annan. Hur ska man kunna slåss mot sin egen kropp? Det går inte. jag kan bara vänta och för första gången tvingas att gå med tankarna kvar i huvudet.

Ibland är livet bara orättvist.

-A
image24

Modell för en dag II

Blev inte lika nöjd med mina bilder på The studio den här gången som jag blev förra gången men det var mer varierande bakgrunde och smink den här gången som gjorde det kul ändå =) Tog bara väldigt långt tid och jag köpte inte så många bilder men ändå =)



Är inte lika förtjust i alla men var Anna och toste som hjälpa mig att välja. Den jag e mest nöjd med e den längst ut på höret med den gröna bakgrunden. Den blev jag jättenöjd med =)

Såg nu i mina fotoalbum att jag har väldigt många bilder nu från dom senaste månaderna pch halvåret. Måste verkligen skaffa mig en hårdisk eller någonstan att förvara bilderna. Skulle bli så superdeppig om dom försvann eller någont sådan för dom betyder ganska mycket för mig. Får ta o kola upp hur mycket en sån kostar. Pengarna e ju slut denna månaden och det kommer inte lika mycket den här månaden eftersom det e slutet på året men förhoppningvis så kommer CSN ihåg mig i januari så jag får pengarna som jag ska. Visst, att få en klumpsumma på ca 20 000 e kul med men inte när man får lida hela januari, spec när kursböcker ska köpas och sånt.

Målaren ska komma idag och börja jobba i mitt badrum så får låna Jochens dusch resten av veckan innan jag åker hem. Ska strax in till stan igen och boka tågbiljett, ska bara fixa lite med räkningar och sånt innan. Inte så supersugen på o lämna en hantverkare ensam i mina lägenhet men jag får väl lite på honom. Har inte tid med annat helt enkelt.

Mycket som ska göras nu, ska se om jag kan få till några julklappar, ska packa och få med mig syrrans stora resväska tillbaka till henne med. Att komma med det till Flen blir väl lätt men just nu vet jag inte alls hur jul ser ut efter allt det här mad mormor, mamma, brorsan och allt annat. Helst skulle jag bata vilja stanna här i gbg och fira jul med vännerna. Emma ville inte heller åka hem men det finns inget vi kan göra åt det. En del saker måste bara göras.

Nu är det dax o börja rota i lådorna efter grejer jag ska ha. Blir så skönt när jag får in alla möbler och äntligen kan slänga ut alla jäkla kartonger!

Puss -A

Infärgning

Jösses, denna helg har kännt som en hel evighet. Jag har slitigt som ett djur, sovigt som en död, skrattat hysteriskt och storgråtigt. Dessa saker har varvat omkring som en tornado och som sagt så har hela helgen kännt som en hel väldigt lång evighet.


På torsdagen mötte jag Toste på stationen och det var en ganska lung dag så sätt. Mycket spring med forograferingen och sånt men det var kul. Sen på fredagen kom den stora skrällen då det var det far infärgningsfesten, Jag tänker inte gå in på detalj på den för den kan sammanfattas med tre ord: Pirrig, slitig och helt jäkla hemsk! Och, det var lite mer än tre ord men ni fattar principen. På slutet klarade jag faktist inte o hålla mig längre och jag grät av mig i två minuter sen var jag med i matchen igen.

Sammanfattningsvis så kan jag väl bara säga: Den jäkla röda overallen är äntligen min! Nu är det slut men den jäkla aspningsperiden och kan verkligen säga att det varit blod svett och tårar med hela tiden och nu har vi fått belöning för det vi har lidigt dom senaste månaderna!

Sen var det julfesten på lördagen och den var mycket mysig med glögg, god mat, paket och julmusik + sunes jul o bakgruden och massa mys med vänner. Insåg då att det är här jag hör hemma =) med mitt P6, folket och skolan. Jag har äntligen hittat någonting som jag är bra på och trivs väldigt bra med =)

Vilken helg det har varit. Men idag var det minisemster =) vi var nästan alla ex aspar + Theres på julmarknaden på liseberg och jag vann massa chocklad + har massa fudge och brända mandlar med mig hem =) kan det bli bättre?

Nu åker jag hempå torsdag, vet inte riktigt än hur julen blir men kommer hem till Göteborg under nyår iaf =) så mycket e säker och det känns bra att fira den med alla underbara vänner här =)

Slänger upp lite biler men lovar att det blir flera senare och så. När jag kommer hem till göteborg har jag min lilla kisse med mig oxå =)

Godnatt på er alla mina raringar!


Puss -A

Knas

Nu ska jag berätta en liten knasig historia för er. Fattar inte rikitg än vad som hände men ska väl ta det hela från början. Det var igår söndag när vi hade blivigt avsläppta i Göteborg efter den halvkonstiga (men roliga) resan till stockholm och efter ha sovigt i en bil x antal timmar, stinger klor och efter ha sovigt 17 pers på 30 kvm så kan jag ju säga att jag mest läntade hem och få duscha och kännde mig inte snygga alls. Jag kånkade på packning och svor varannat steg över min tå (som nu e helt randig på nåt jäkla vänster) och bara dumpade av mig allt med en tung suck vid hållplasten och svor mer över att jag just missat en buss och det var en kvart kvar till nästa gick och batteriet i min Mp3 skulle snart ta slut.....ni fattar bilden.

Iaf så stod jag där och lyssnade på Mp3 och hoppades att den skulle hålla iaf några låtar när jag upptäckte att killen som står en liten bit ifrån mig tittar på mig. Jag ger en trött blick tillbaka och tänkte inte mera på det. Han tog fram sin egen Mp3 och fifflade med den så jag fortsatte att stirra på bussar och bilar som åke förbi och suckade över att behöve kånka allt på bussen, att jag tog med mig förmycket ovs.

Jag slänger en blick över axeln och ser att han fortfarde tittar på mig så jag ger honom en frågade blick och han ser då bort. jag ignorerar det åter igen och koncenterar mig på en bra låt för att förska slappna av lite i min stela rygg. jag står och nynnar för mig själv men kommer sedan på att jag faktist rör läpparna medan jag gör det, tittar upp och han står självklart och tittar. Generad byter jag låt vilket resulterar i att Mp3 dör ocj jag e nu utan musik så bara att lägga ner den i väskan och försöka koncenterar mig på annat än den killen och min bultande tå.

En stund senare och ett antal blickar växlade barar jag ärligt undra vad tusan det e frågan om. Har redan kollar så jag inte har nåt i ansiktet eller att gylfen e öppen, jag ser helt normal ut så det är inte det. Sen tänkte jag "äh, va fasiken" och helt enklet skrattar och han börjar också skratta och vi tittar på varandra och skrattar när bussen kommer och vi kliver på, han fram och jag bak.

jag har massa packning så jag står där barnvagnar ska stå och han sitter längre fram. jag tänker inge närmare på det utan försöker få igång min döende Mp3 utan resultet då jag plötslig märker i ögonvrån att han änder halft på huvudet och tittar på mig igen. För o vara exakt så kollade han vid varje stop för att kolla om jag var kvar på bussen eller inte. Nu börjar jag verkligen bli förvirrad så jag försker mest unvika ögonkontakt.

Ca 2 hållplatser innan min reser han sig upp och går mot utgången där jag stor och nu tänkte jag att han skulle av, vilken knas resa men han ska av nu. Men det ska han inte alls, han går rakt fram till mig och ler och frågar "på väg hem eller bort?" och tittar på min packning. Jag e nästan lite generad (har ingen anning om varför) men social som jag är så ler jag bara och svarar "ja, har varit i sthlm så det är alltid skönt att komma hem till gbg"

Han skrattar lite och jag frågar vart han har varit då och får svaret att han varit i skolan (på en söndag) så jag ler bara och säger "aha, en chalmerist" Han bara tittar på mig och skrattar att det stämmer och ser både frågande och lite impad ut. Han frågade sen var jag pluggade och sen småpratade vi lite innan jag skulle av och han hjälpte mig med packningen och sen följde han mig till dörren. Tänkte att han nog bode i samma hus som jag och småpratade lite.

Sen tittade han på mig vid dörren och frågade "kan jag få din mejl eller nr?"

jag har ingen anning men jag gav honom det, vet inte varför, han kunde ju ha varit världens dåre eller nåt men han fick det iaf. Sen frågade jag om han skulle in genom samma port som jag men då såg han lite skamsen ut och sa "nej, jag bor inte här, jag bor nedanför backen"

Då Har killen stannat kvar på bussen för att prata med mig, följa med mig hem och bara för att be om mitt nr och msn.....jag vet inte vad jag ska säga. Har aldrig varit med om någonting liknande. Vi sa hejdå och jag gick till mig och sen fick jag mig ett sms med hans mejl....jag kunde inte motstå så jag adde och sen pratade vi hela kvällen.
Vi ska ta en fika imorrn.....

Jag har aldrig varit med om nåt sånt här innan, Visst har man gett och fått blickar och sånt men aldrig att det blivigt mer än det. Jag frågade honom varför han tittat på mig och fick sen svaret "du har ovanliga ögon och är söt" (avskyr ordet söt) jag vet inte riktigt vad som hände som sagt men det hände iaf.

Det var en knasig historia eller vad säger ni?

image6

Plums-07

ojojoj, vad mer kan jag säga, ojojoj, vilken helg. Föst att klämma in ca 17 pers på 30 kvm är bara ett äventyr i sig men det gick ganska bra, är värre att bara en en toalett....och en katt så jag vet inte hur många gånger vi glömde stända dörren in till kattlådan...

image5Det gick iaf men sen finns det en ganska bra lista på skador som vi alla har kommit med. Det är väl inte så förvånade faktist, klämma in över 100 pers i ett stor badhus och servera dom alkohål....det är meningen att någont ska hända vilket många av oss redan trodde innan vi ens kom ditt.

Såhär ser listan ut:

max: ca 15 stygn i skallen efter ha dykt från kanten ner i barnpoolen,
Andreas: jack i näsan efter ha blivigt nockad med glaset
Cajsa: lårkakor och rivmärken
Calle: missandlade knän
Agge: bruten lilltå.
Resten: X antal blåmärken och rivsår.

En väldigt vild helg med andra ord. Min tå e lila och jag har lite svårt att gå rakt men vad fasiken, det får jag leva med. Vår egen sjuksköterska tog sig en titt och sadist som han e så klämde han på den så jag skrek som en idiot och fick svaret "ja den e nog allt bruten" det kunde jag räkna ut själv =P

Ja, vilken helg allt. Finns pinsama bilder på Plums.nu om någon vill se =P Lovar o lägga upp bilder från resan sen när jag har fått alla från folket som hade kamror med sig.

*Plums* A

Fest

Det var kul igår =) jag stod och var Dj på förfesten och det var riktigt kul och stå i baren med, Jag hade inget att dricka och jahe inte lust med det heller så jag tänkte att jag skulle jobba lite istället fast jag inte behövde men det var superkul =) Stod och laddade ner låtar medan folk kom o önkade och dom flesta uppskattade faktist musiken jag spelade =) varvade lite mellan radiohits, rock, pop och rejve och det gick hem =) Typ bara en som klagade för att det inte var bara hårdrock och man kan ju inte tillfredställa alla =P Jag hade superkul iaf och sen blev det dansande på hicka innan vi fick springa och missa spårvagnen och ta en taxi hem, Vi var tre stycken iaf så kändes inte som någon fara.

image4Nu är det daxc att sätta på mig piratkläderna, ladda pistolen och bege mig till stan för att åka med P6 piraterna till Sockholm och PLUMS =) det kommer bli så jäkla kul. Tycker bara att det är synd att alla inte kan följa med, Vi kommer sakna ert sällskap!

Ohoj!
A

Klubb Hicka

image3Då går vi ut ikväll raringar, som vi alltid gör! Fast nu är det klubb hicka på nef istället för valand. Ska bara duscha och fixa lite så kommer jag ner till stan igen alldels strax så får vi lokalen fixad! Tror det blir uringat ikväll och stövlar ;) Hörde att Thomas och Kåtisen ska finnas där ikväll, lets play!

Ses ikväll!

Puss A

Citat


När du ser tillbaka på ditt liv,
kommer du att förstå,
att de ögonblick
då du verkligen levt är
då du har uträttat
något av Kärlek
-Henry Drummond

image2

Ny start

Det var helt enklet dax för en ny blogg. En som inte var lika rosenröd och nattsvart som den förra. En blogg där det helt enklet är mig och inte någon annan som tar upp min vardag och får mig att må bra eller dåligt. Dax för en ny start helt enkelt. Den här bloggen kommer inte att ges anvisningar till att den finns utan det för helt enkelt dom som vill veta ta reda på själva. Så nu tycker jag vi börjar om från början och bara tar dagen som den kommer.

A

image1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0